Környezetvédelem hírek

Életmód › Környezetvédelem

Duplájára emelnék Áder János fizetését

19.11.15 07:25

Gulyás Gergely egy törvényjavaslatban kezdeményezi, hogy a mostani több mint 1,5 millió forintos fizetését Áder János köztársasági elnöknek a duplájára emeljék.

A buddhizmus a klímakatasztrófa megoldása?

19.11.14 12:14

Mit gondol az Everstet 22-szer megmászó Sherpa a klímakatasztrófáról? Többek között erre kapnak választ a 15. alkalommal megrendezett Budapest Zeitgeist vendégei november 20-án a Budapest Music Centerben.

Áder: Magyarország klímabajnok

19.11.13 20:31

Magyarországnak reális lehetősége van arra, hogy a klímaváltozás nyertesei között legyen – mondta Áder János köztársasági elnök szerdán Budapesten, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) által szervezett Vállalkozások a…

A generációváltás biztosításához fontos a megfelelő uniós költségvetés

19.11.13 11:07

Megfelelő költségvetésnek kell rendelkezésre állnia a Közös agrárpolitikában (Kap) a 2021-2027-es időszakra ahhoz, hogy a mezőgazdaságban biztosítani lehessen a generációváltáshoz nyújtott érdemi támogatás finanszírozási feltételeit - mutat rá az…

Több pénz jut az Európai Unióban a klímacélokra

19.11.11 15:48

Jelenleg az Európai Unió és tagállamai biztosítják az éghajlatváltozás elleni küzdelem közfinanszírozásának legjelentősebb részét.

Ökonapot tartottak a Csillagbölcső iskolánál

19.11.09 15:51

Szombaton első alkalommal rendezett ökonapot a kecskeméti Csillagbölcső Gyermekközpontú Óvoda és Általános Iskola.

Az uniós éghajlatváltozás elleni küzdelem finanszírozása elérte a 21,7 milliárd eurót tavaly

19.11.08 19:43

Jelenleg az Európai Unió (Eu) és tagállamai biztosítják az éghajlatváltozás elleni küzdelmet célzó közfinanszírozás legjelentősebb részét. Az erre szánt hozzájárulások összege a 2017-es 20,4 milliárd euró után 2018-ban összesen 21,7 milliárd eurót…

A Ford elektromos hajtású autót épített a Mustangból

19.11.08 09:37

Az elektromos autók korában a legendás sportkocsik sem kerülhetik el, hogy villanymotoros változat készüljön belőle. Az elektromos Mustangot maga a Ford építette, és érdekességképpen a kézi váltót is meghagyta benne.

A(z) "Környezetvédelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

És akkor végre elkezdődhetnek az igazi Brexit-tárgyalások

A konzervatívok nyerték a brit választást; grandiózus klímavédelmi tervet jelentett be Ursula von der Leyen; nem veszi meg a 4iG a T-Systemst. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Gazdaság

A régi autóknak árthat is, hogy megváltozik a 95-ös benzin összetétele januártól

Akár a kétszeresére emelkedhet biokomponens mennyisége, ami a régi autók üzemanyagrendszerét károsíthatja.

Életmód

Eredményes volt az összefogás a Tiszáért

A Kiskörei Vízlépcsőnél 10.000 tonna hulladék és uszadékfa megállításával, kitermelésével és feldolgozásával zárult az a háromoldalú összefogás, amelyet a PET Kupa, az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Coca-Cola hirdetett meg…

 

Kategória ajánló