Kormányinfó hírek

Közélet › Kormányinfó

Rusvai: a koronavírus nagy valószínűséggel örökre velünk marad

21.04.23 17:52

A Jövő TV mai vendége Rusvai Miklós, virológus volt akivel többi között a hétvégi enyhítésekről, a vakcinákról és a koronavírus variációiról is beszélgettünk.

Bréking: szombaton nyithatnak a teraszok

21.04.22 14:10

A Kormányinfón csütörtökön hivatalosan bejelentettek alapján. Szó volt még az éjszakai kijárási tilalom módosításáról és arról, meddig jár a bértámogatás.

Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről

21.04.16 09:04

A 150 raktárkoncertre 5 milliárd forint jutott, de kapott támogatást 456 cigányzenész és 110 népzenész is; Szentkirályi Alexandra a Kormányinfón tárta a nyilvánosság elé a legfontosabb számokat, kevéssel a nyitás előtt.

Ők azok a 18 év alatti fiatalok, akik megkaphatják az oltást – A többieknek még várniuk kell

21.04.15 18:40

Váratlan, ám annál örömtelibb hír volt szerdán, hogy Magyarországon is megkezdték a 18 éven alattiak oltását – egyelőre csak a Heim Pál Gyermekkórházban, krónikus betegségben szenvedő gyerekek esetében.

Elnézést kérnek Áder Jánostól, a kormány nem tud azonosulni a professzor szavaival

21.04.15 12:10

Nem került volna sor Gulyás László szegedi professzor kitüntetésére, ha ismerték volna a megszólalásait, azokkal a szavakkal ugyanis a kormány semmilyen formában nem azonosul - jelentette ki a kancelláriaminiszter az ATV kérdésére a Kormányinfón.

A(z) "Kormányinfó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Mehet a lagzi!

Az oltások számától függetlenül május 28-tól lehet lakodalmakat tartani, jelentette be csütörtökön Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a Kormányinfón. A házasulandó párok tehát úgy tarthatják meg az esküvőjüket, ahogyan azt ők…

Politikus

Mehet a lagzi!

Az oltások számától függetlenül május 28-tól lehet lakodalmakat tartani, jelentette be csütörtökön Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a Kormányinfón. A házasulandó párok tehát úgy tarthatják meg az esküvőjüket, ahogyan azt ők…

Tudomány

Szingapúrban bezárnak az iskolák a járvány terjedése miatt

A városállamban több hónapos rekordot döntött az új fertőzöttek száma.

Életmód

A közösségi média nagy hatással van az emberek oltási hajlandóságára

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora úgy látja, az egyik legnagyobb hátráltató tényező manapság a magyar lakosság oltási kedvében a közösségi média, ahol oltásra buzdító és oltásellenes hangokat egyaránt lehet találni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló