Kormányinfó hírek

Közélet › Kormányinfó

Elfogadhatatlanok a politikai kritériumok az uniós forrásoknál

Tegnap 13:10

A magyar kormány továbbra is elfogadhatatlannak tartja, hogy politikai kritériumoktól teszik függővé az uniós pénzek folyósítását.

A kormány helyesnek véli a döntését, továbbra sem zárják be az iskolákat

Tegnap 11:00

Továbbra sem téma az iskolák bezárása Magyarországon, és ahogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is elmondta a csütörtöki kormányinfó ideje alatt, a számok arra világítanak rá, hogy az oktatás az eddigi rendszerben működhet tovább.

Magyarország nem kér Soros kioktatásából

20.11.19 16:10

Soros György szerint pénzügyileg szankcionálni kell azokat, akik nem fogadnak be bevándorlókat – mondta a csütörtöki kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Új, a mindennapi életet befolyásoló közlésekkel áll elő a kormány - percről percre

20.11.19 12:39

Gulyás Gergely kancelláriaminiszter részletesen ismertette, melyik vakcinából mennyit kötött le a kormány, az AstraZeneca vakcinájából 3,2 millió magyar ember lesz beoltható, de egyéb oltások is rendelkezésre állnak, nem beszélve a kínai és orosz…

Este 8 után hogyan mehetsz haza a reptérről?

20.11.19 12:39

Este 8 óra és reggel 5 óra között kijárási tilalom van életbe november 11-től, mindenkinek haza kell érnie este 8 óráig. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, a másik a kutyasétáltatás. A mai Kormányinfón a Magyar…

Az orvostörvény hibái nem oldhatók fel rendeletekkel - tiltakoznak a szakszervezetek

20.11.17 18:53

Az egészségügyi dolgozókat átfogóan képviselő, Összefogás az Egészségügyért akciószövetségben résztvevő szakszervezetek csalódottan és értetlenül hallgatták Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter szavait a 2020. 11.…

A(z) "Kormányinfó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Elfogadhatatlan az uniós pénzek politikai kritériumokhoz kötése

Gulyás Gergely a Kormányinfón az Európai Bizottság elnökének felvetése kapcsán kijelentette: Nincs mit megtámadni a bíróságon, mert nincs elfogadott jogállamisági mechanizmus.

Politikus

Változtathat a táppénzszabályokon a kormány, hogy könnyítsen a szülők helyzetén

Sok családnak okoz gondot, hogy nem tudják megoldani a kiskorú gyerek felügyeletét hatósági karantén esetén. Gulyás Gergely szerint a kormány már dolgozik a megoldáson.

Politikus

ÉLŐ: Ma eldől, maradnak-e a szigorítások

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő online sajtótájékoztatót tart csütörtökön.

Tudomány

Nőtt a Duna House árbevétele és adózott eredménye

Tizenegy százalékkal, a 2,2 milliárd forintot meghaladva bővült a Duna House Group árbevétele a koronavírus-járvány ellenére 2020. harmadik negyedévében, adózott eredménye pedig 117 százalékkal növekedve 548,5 millió forintot tett ki…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló