Kormányinfó hírek

Közélet › Kormányinfó

Kormányinfó: Tízezer milliárd forint a védekezésre

20.09.11 12:26

Gulyás Gergely kifejtette: mind a kórházi ágykapacitás, mind a szükséges számú lélegeztetőgépek, mind a maszk, a kesztyű és egyéb eszközök...

Gulyás: a vírus ereje gyengébb, mint tavasszal

20.09.11 11:02

Van elegendő kórházi ágykapacitás, szükséges számú lélegeztetőgép, maszk, kesztyű és az egyéb eszközök utánpótlása rendelkezésre áll, korábban mobilkórház is épült - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki Kormányinfón.

Magyarországnak működnie kell

20.09.11 10:25

Mind a kórházi ágykapacitás, mind a szükséges számú lélegeztetőgépek, mind a maszk, a kesztyű és egyéb eszközök utánpótlása rendelkezésre áll.

Ismeretlen szervezet kap ingyen lélegeztetőgépeket a kormánytól

20.08.31 08:13

A kormány ötven lélegeztetőgépet ad ajándékba egy Kárpátalján működő segélyszervezet számára. A gépek azonnal elindulhatnak a magyar lakta ukrajnai részhez a meg nem nevezett szereplőhöz.

Itt a második hullám: Ezeket a szigorításokat jelentette be a kormány

20.08.29 01:31

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón közölte, hogy milyen döntésekre jutott a kormány a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként.

A(z) "Kormányinfó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Gulyás Gergely: az ország működőképessége a cél

Elérte Magyarországot a koronavírus-járvány második hulláma – közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón, és hozzátette, az egészségügyi védekezéshez szükséges feltételek rendelkezésre állnak, de…

Politikus

Így indult a nap Orbán Viktor számára – óriási bejelentésre várhatunk

Munkában az operatív törzs. Varga Mihály pénzügyminiszter társaságában ma dönt a kormány a hitelmoratórium meghosszabbításáról, ami december végén járna le. A miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban már elmondta, több…

Politikus

Szentkirályi Alexandra: Szigorúan be kell tartatni a járványügyi szabályokat

A kormánynak nem az a célja, hogy büntessen - fogalmazott a kormányszóvivő.

Tudomány

A második hullámra Győrfi Pál is visszatér

Ismét a mentőszolgálat szóvivője figyelmeztet majd a járványügyi szabályokra a tájékoztató filmekben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló