Koraszülött hírek

Életmód › Koraszülött

1.000.000. forint: Ennyit adományozott Veres Pál az újszülötteknek

20.05.23 11:25

Miskolc ellenzéki és óriási szívű polgármestere a Mecénás Alapjából egy millió forinttal támogatta az Országos Mosoly Egyesület adománygyűjtő akcióját.

A csecsemőosztályt és koraszülött részleget is átköltöztették

20.04.20 11:49

Hétfőn közölte honlapján a kecskeméti megyei kórház, hogy a csecsemő-és gyermekgyógyászati osztályt és a koraszülött részleget is átköltöztették a hotel épületbe.

Speciális védőfelszereléseket adományozott az Eisberg a Semmelweis Egyetem koraszülött intenzív részlegének

20.03.25 11:37

Amikor minden híradás az egyre több megbetegedést okozó új típusú koronavírus járvánnyal foglalkozik, akkor az emberekben és a cégekben is megszólal a vészcsengő: segítenem kell. Az Eisberg – a koraszülött ellátás támogatójaként –…

Megkezdődött a Tesla Model Y kiszállítása

20.03.18 08:10

Ahogy ígérték, a tavasz elhozta a negyedik Teslát is – ennek kapcsán pedig nyilvánosságra került néhány lényeges adat is.

Hetvenezer pár igényelt már babaváró támogatást

20.02.22 07:37

A kormány célja, hogy mind a 78 hazai szülészeti osztály egységesen magas színvonalon működjön – mondta Novák Katalin Budapesten a Jahn Ferenc-kórház felújított koraszülöttosztályának átadásán.

A(z) "Koraszülött" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Egymillió forintos eszközzel támogatta Veres Pál a koraszülött osztályt

Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere mecénás alapjából egymillió forintot adományozott az Országos Mosoly Egyesületnek, a pénzből a szervezet a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi…

Közélet

V4NA: Lebuktatta a Soros-hálózatot a volt macedón miniszterelnök

Bizonyosságot nyert, hogy a tüntetőket külföldiek voltak, és a Soros György által finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítvány fizette őket.

Életmód

A Honvédkórházra 2 milliárdot, sportlétesítményekre 4 milliárdot ad pluszban a kormány

Több mint százmilliárdot mozgatott át a kormány egy határozattal. Sok pénz jut a sportra, de kap a TEK és a honvédség is.

Esemény

Üzenjük a világnak! – segélyvonal és virtuális világnap az SM-betegekért

Sclerosis multiplex segélyvonalat indítottak és virtuális világnapot szerveznek a ma még gyógyíthatatlan betegekért.

 

Kategória ajánló