Könyvtár hírek

Kultúra és szórakozás › Könyvtár

Radosicky Györgyi: mindig szívügyemnek tartottam a Csemadokot

Tegnap 07:58

A magyar kultúra napja alkalmából többedmagával együtt Csemadok Közművelődési Díjban részesítették Radosicky Györgyit, aki hét évig az ógyallai Csemadok-alapszervezet elnökeként végezte áldásos, sokrétű munkáját. Jelenleg, a…

Elismerések a magyar kultúra napja alkalmából

21.01.22 15:35

Az EMMI minden évben értékeli azokat a könyvtárakat és közművelődési intézményeket, amelyek évek óta magas színvonalú munkát végeznek.

Online műsorral ünnepelnek Solton

21.01.22 10:05

 A magyar kultúra napjára a járványhelyzet miatt rendhagyó összeállítással készült a Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár, összefogva a helyi televízióval.

Január 27-től megnyithatnak a könyvtárak és a sportrendezvényeket is engedélyezik

21.01.21 19:47

Nyitókép: Klára Gajdošová   Január 27-től a járványellenes óvintézkedések betartása mellett megnyithatnak a könyvtárak.   Ezenkívül engedélyezik azoknak a sportrendezvényeknek a megszervezését is, amelyek bizonyos sportolók számára…

Végtelen bánat meséje

21.01.21 12:26

A József Attila Könyvtár munkatársai közül ezúttal Rozmán Zsuzsanna ajánlja olvasóinknak Carol Birch: Jamrach vadállatai című kötetét.

„Vendégségben Önnél” a Nemzeti Filharmonikusok online kamarahangversenyei

21.01.16 19:04

Reméljük, hamarosan újra élvezhetjük a koncertek, kiállítások, fesztiválok, színházak nyújtotta élményeket. Ám addig sem kell megvonunk magunktól minden kulturális programot! Miért is kéne?!

Az irodapiac jelenéről és kilátásairól tart fórumot az MKT

21.01.15 11:32

Megbeszélés a Teams-en vagy a tárgyalóban… avagy az irodapiac tegnap, ma és holnap. Ezzel a címmel tart előadást a Magyar Közgazdasági Társaság Ingatlanpiaci Szakosztálya felkérésére Borbély Gábor MRICS, a CBRE Hungary üzletfejlesztési és…

A(z) "Könyvtár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

A magyar kultúra napja - Átadták az idei könyvtári és közművelődési díjakat

Minősített könyvtár címben részesült a 2020-as évben végzett kiemelkedő munkájáért Zala megyéből a zalaegerszegi Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, valamint a lenti Városi Könyvtár. 

Kultúra és szórakozás

Kölcsey adománya a református egyháznak

A Jósa András Múzeum a magyar kultúra napját az idén rendhagyó módon ünnepelte, és közösségi oldalán online posztoltak egy-egy érdekes történetet. Dr. Bene János történész Kölcsey Ferenc asztaláról mesélt.

Tudomány

Otthon tényleg senki sem kreatív, vagy csak ürügyet keresnek a cégek?

Már körvonalazódik, hogy hogyan fogunk a járvány után dolgozni, azonban az új technológiákkal még a cégek is csak kísérleteznek.

Kultúra és szórakozás

Fotókiállítás az üvegablakon át

 Kisvárdán megtalálták a módját, hogy zárt ajtók mögött, betartva a járványügyi intézkedéseket, de meg lehet tekinteni egy kiállítást.

 

Kategória ajánló