Könyvtár hírek

Kultúra és szórakozás › Könyvtár

Lovasi Andrással és Falusi Mariannal kezdik a koncertezést Pécsett

Tegnap 15:55

Sokat kellett várni, de itt a hír a zene szerelmeseinek: két hét múlva felcsendülnek az első dallamok. Legalábbis már árulják a jegyeket és a közösségi oldalon is hirdetik az eseményt - szúrta ki a Pécs Aktuál. Aki…

Kecskenyáj védi a tűztől a Ronald Reagan-könyvtárat

Tegnap 08:25

Visszatért az a több mint 350 kecske, amelyik a dél-kaliforniai Simi Valley-ben álló Ronald Reagan Elnöki Könyvár és Múzeum épületét segít megvédeni a bozóttűztől.

Kölcsönözz nagymamát, hogy könyvtárba mehess!

Tegnap 07:55

A tapolcai Wass Albert Könyvtár talpraesett és a közösség számára is előremutató megoldást talált ki, hogy a gyerekek akkor is könyvtárba tudjanak menni, ha a szüleik éppen nem érnek rá.

Újranyitott a könyvtár Fegyverneken is

Tegnap 07:08

A könyvtár munkatársai belépéskor ellenőrzik a védettségi igazolványt meglétét.

Nehéz, de tartalmas évet zárt a fehérvári könyvtár

21.05.06 07:13

A járvány ellenére a 2020-as év sem telt eseménytelenül a Vörösmarty Mihály Könyvtár életében. Számos új szolgáltatás létrejött azért, hogy a pandémia alatt is fennmaradjon az olvasók és a könyvtár kapcsolata.

Újranyitnak a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárai

21.05.05 09:58

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár május 5-től újranyitja könyvtárait az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók és a felügyeletük alá tartozó kiskorúak számára. A 18 év alattiak önállóan a könyvtárakat csak akkor látogathatják, ha saját…

A(z) "Könyvtár" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Várják az olvasókat a vajszlói könyvtárban

A Kodolányi János Emlékkönyvtár keddtől ismét kinyitotta kapuit, de a rendelkezések értelmében csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a 18 év alattiak látogathatják.

Tudomány

A koronavírus áldozatainak állítanának emlékművet - ekkorra tervezik a felavatását

A járvány megjelenésének második évfordulóján, 2022 márciusában avatnák fel.

Kultúra és szórakozás

Ők az idei Móricz- és Örkény-ösztöndíjasok

Megjelent a fiatal íróknak és irodalmároknak, valamint drámaíróknak szóló Móricz Zsigmond- és Örkény István-ösztöndíjak 2021. évi nyerteseinek névsora. A Petőfi Irodalmi Múzeum által meghirdetett ösztöndíjak célja, hogy tehetséges…

Tudomány

Czeller Gábor az Európa-kupán

Czeller Gábor, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) kalapácsvetője részt vesz a hétvégi dobó Európa-kupán Splitben.

 

Kategória ajánló