Konvektor hírek

Gazdaság › Konvektor

A fűtési szezon veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem megyénkben

20.10.19 13:10

A biztonság érdekében fontos elvégeztetni a kályhák, kandallók, gázkazánok és konvektorok, kémények karbantartását és ellenőrzését.

Készülj fel a keményebb hidegekre: ezt tedd, hogy ne kapcsolják ki a gázt otthon

20.10.15 15:40

Az állami tulajdonú energiacég közleményben kéri a lakosságot, hogy a fűtési szezonra készülve ellenőrizze mindenki az otthoni vezetékek és a gázkészülékek állapotát szakemberekkel. Így nem csak az előzhető meg, hogy kikapcsolják

Mikor volt ellenőrizve a kéménye? Ingyen csinálják!

20.10.14 13:37

A fűtőberendezések karbantartására figyelmeztet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a hivatalos fűtési szezon kezdete előtt.

Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia

19.12.07 08:29

Egy konvektor meghibásodása miatt szivárgott a szén-monoxid egy családi házban december 6-án délután Iváncsán.

A(z) "Konvektor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A fűtési szezon veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem

A biztonság érdekében fontos elvégeztetni a kályhák, kandallók, gázkazánok és konvektorok, kémények karbantartását és ellenőrzését.

Gazdaság

Fűtsünk, de legyünk biztonságban – Mutatjuk, mire figyeljen!

A fűtési szezon kezdete óta, országszerte megszaporodtak a lakástüzek. Fontos, hogy saját és mások biztonsága miatt odafigyeljünk tüzelő-fűtő berendezésünk használatára, beüzemelésére, annak működésére és a tüzelőanyag…

Esemény

Szörnyű tragédia: összeégett holttestet találtak egy kiégett V. kerületi lakásban

Kigyulladt egy harmadik emeleti lakás az V. kerületi Semmelweis utcában szerda délután, a tűzoltók egy ember összeégett holttestére bukkantak - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

 

Kategória ajánló