Kontrát Károly hírek

Politikus › Kontrát Károly

Jelentősen nőtt a nyomás a déli határon

20.03.11 09:45

Jelentősen nőtt a migrációs nyomás Magyarország déli határán - jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának szerdai budapesti ülésén.

Nem elégedettek a rendőrök a bérkiegészítéssel

20.02.05 20:34

A szakszervezetek szerint a bérkiegészítés csak tűzoltás, és nem tartja a testületben a dolgozókat. Szerintük az illetményalap emelése lenne a megoldás – írja a délután megjelent Pesti Hírlap.

Szent Vince kultusza és a Vince-napi hagyományok

20.01.20 11:37

Január 22-én ünnepeljük Szent Vince napját, ami az első szőlészethez-borászathoz kapcsolódó jeles nap az évben. A szentről és az ünnephez kötődő hagyományokról összegyűjtöttük a legfontosabb...

Az alaptalan rémhír- terjesztés és a megfélemlítés bűncselekmény!

19.12.03 08:11

Amit a Fidesz parazitái művelnek, az egy szép kis bűncselekmény-sorozat. Németh Szilárd, Bakondi György, Kontrát Károly, Kovács Zoltán, Hidvéghi Balázs, Hollik István stb… napi riogatók.: Az elmúlt időszakban tehát nőtt a tiltott határátlépések száma.…

Rekord született a tihanyi Gardálián: negyven csapat főzte a halászlét

19.11.18 15:07

Minden eddiginél több, 40 csapat érkezett az ország minden részéről a 18. Gardáliára, amit november 15-17 között szervezett meg Tihanyban az önkormányzat és a helyi borrend, Kontrát Károly országgyűlési képviselő fővédnökségével.

Világháborús hősökre emlékeztek Balatonfüreden

19.11.13 09:37

Soha nem szabad elfelejteni emléküket, mindig tiszteletet érdemelnek, utalt az első világháborúban elesett hősökre Kontrát Károly országgyűlési képviselő Balatonfüreden.

Borkai-ügy: Két nyomozást is indított a Nemzeti Nyomozó Iroda

19.10.22 20:22

A rendőrség válaszából arra lehet következtetni, hogy a videó kiszivárogtatása, illetve a reflektorfénybe került korrupciós ügyek miatt is vizsgálódnak.

Kontrát Károly: Magyarország mindig kiállt magáért

19.10.21 12:48

Magyarország mindig kiállt magáért, a közelmúltban bebizonyítottuk, hogy minket nem lehet háttérbe szorítani, a magyar nép kiáll a nemzetért és megvédi közös érdekeit - hangoztatta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfőn, az…

Összekötötték a Nivegy-völgyét és a Káli-medencét

19.09.22 17:31

Régi álom vált valóra a Monoszló és Balatoncsicsó közti út felújításával, illetve kiépítésével, hangsúlyozta Kontrát Károly miniszter-helyettes.

A(z) "Kontrát Károly" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A kormány megvédi a határokat

Kontrát Károly elmondta: a kormány a szükséges intézkedéseket meghozta: megerősítették a déli határ védelmét és szeptember 7-ig meghosszabbították a tömeges bevándorlás okozta országos válsághelyzetet.

Közélet

Újabb katonai rendelet készül, rendkívüli sajtótájékoztató lesz vasárnap este

Jelenleg még tart a belügyminisztériumban az operatív törzs ülése.

Közélet

Az Eu mintegy 240 millió euróval segíti a Szíriával szomszédos országokat

Az Európai Unió mintegy 240 millió euróval segíti a menekülteket befogadó, Szíriával szomszédos országokat a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

Nagyvilág

A járvány elszakította Cooky-t édesanyjától – így vészelik át

A műsorvezető bizakodóan nyilatkozott a helyzetről. Cooky nem tudja, mikor találkozhat újra az édesanyjával! Violette asszony Franciaországban él, így a fia akkor sem tudná őt meglátogatni a határzár miatt, ha akarná, egyedül…

 

Kategória ajánló