Kontrát Károly hírek

Politikus › Kontrát Károly

Az alaptalan rémhír- terjesztés és a megfélemlítés bűncselekmény!

19.12.03 08:11

Amit a Fidesz parazitái művelnek, az egy szép kis bűncselekmény-sorozat. Németh Szilárd, Bakondi György, Kontrát Károly, Kovács Zoltán, Hidvéghi Balázs, Hollik István stb… napi riogatók.: Az elmúlt időszakban tehát nőtt a tiltott határátlépések száma.…

Rekord született a tihanyi Gardálián: negyven csapat főzte a halászlét

19.11.18 15:07

Minden eddiginél több, 40 csapat érkezett az ország minden részéről a 18. Gardáliára, amit november 15-17 között szervezett meg Tihanyban az önkormányzat és a helyi borrend, Kontrát Károly országgyűlési képviselő fővédnökségével.

Világháborús hősökre emlékeztek Balatonfüreden

19.11.13 09:37

Soha nem szabad elfelejteni emléküket, mindig tiszteletet érdemelnek, utalt az első világháborúban elesett hősökre Kontrát Károly országgyűlési képviselő Balatonfüreden.

Borkai-ügy: Két nyomozást is indított a Nemzeti Nyomozó Iroda

19.10.22 20:22

A rendőrség válaszából arra lehet következtetni, hogy a videó kiszivárogtatása, illetve a reflektorfénybe került korrupciós ügyek miatt is vizsgálódnak.

Kontrát Károly: Magyarország mindig kiállt magáért

19.10.21 12:48

A közelmúltban bebizonyítottuk, hogy minket nem lehet háttérbe szorítani, a magyar nép kiáll a nemzetért és megvédi közös érdekeit – hangoztatta az államtitkár.

Összekötötték a Nivegy-völgyét és a Káli-medencét

19.09.22 17:31

Régi álom vált valóra a Monoszló és Balatoncsicsó közti út felújításával, illetve kiépítésével, hangsúlyozta Kontrát Károly miniszter-helyettes.

Megújult a Vászolyi Népház

19.09.15 18:01

Százötmillió forintból hozták létre a Vászolyi Népházat, egy régi, romos épület helyén, amit ünnepélyes körülmények között, szombaton adtak át- írja a veol.hu. -Mindig is kiemelten kezeltem a kistelepüléseket, hogy érezzék, ők is egy erős, gyarapodó…

Hegyi utat és konyhát újítottak fel Hegyestűn és Zánkán

19.09.14 18:46

Zártkerti ingatlanok közötti, három kilométeres hegyi utat adtak át Hegyestűn csütörtökön. Szalagátvágással felavatták Zánkán a negyvenéves Kétnyelvű Német Nemzetiségi Óvoda-Bölcsőde konyháját, amelynél a két éve kezdődött, 60 milliós…

A(z) "Kontrát Károly" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Az alaptalan rémhír- terjesztés és a megfélemlítés bűncselekmény!

Amit a Fidesz parazitái művelnek, az egy szép kis bűncselekmény-sorozat. Németh Szilárd, Bakondi György, Kontrát Károly, Kovács Zoltán, Hidvéghi Balázs, Hollik István stb… napi riogatók.: Az elmúlt időszakban tehát nőtt a tiltott…

Közélet

Berlin segélyszállítmányt küldött Görögországba

A szövetségi belügyminisztérium szervezésében 55 kamion érkezett Athénba.

Közélet

Két határsértőt fogtak el a rendőrök a megyében

A rendőrök Battonya és Mezőhegyes között ellenőriztek két külföldi férfit, akik egyiptomi állampolgárnak mondták magukat.

Nagyvilág

Elárvult kutyakölyköket mentettek Kelebián

A határzár mellett találtak rá a rendőrök a fagyos hidegben reszkető két kiskutyára, akiket azonnal pokrócba bugyolálták.

 

Kategória ajánló