Koncesszió hírek

Gazdaság › Koncesszió

Több millió hordó olaj és rengeteg földgáz lehet Budapest alatt, elindult a pályázat a fúrásra

19.08.08 14:00

Elindult a pályázat az Érd szénhidrogén koncessziós terület kőolaj- és földgázkutatására – írja a G7. A területbe Érden kívül beletartozik egész Dél-Budapest, Dunaharaszti, Budaörs, Etyek, és még Alcsútdoboz egy kis része is.…

Karácsony: A kormánynak újra kell tárgyalni a repülőtéri koncessziós szerződést

19.08.07 16:06

Karácsony szerint az államnak találnia kell egy Budapesttől távolabbi helyszínt, amely alkalmas a nemzetközi repülőtér funkcióinak ellátására.

Tanmese a közpénzek ellopásáról

19.07.25 08:18

A sekély és koszos meder, amelyet most lehalászunk, a PPP (public-private partnership) konstrukcióban és koncesszióban épült autópályák világa, a’la MSZP–SZDSZ-kormányok.

Az autópálya-szerződésekkel annyit dobott ki az állam, mint a nyugdíjpénztári vagyon

19.07.23 08:57

A G7 számításai szerint, ha az M5 és M6 projekteket hitelből valósítja meg a kormány annak idején, akkor 2853 milliárd forintot, a mai magyar GDP 7 százalékát takarította volna meg, ami 93 milliárd forint híján annyi, mint az államosított manyup-vagyon.

HVG: Kikötő helyett lerobbant ipartelepet vett Magyarország Triesztben

19.07.17 12:18

Két olasz cégtől vásárolt egy elhagyott ipari területet a kormány Triesztben. A hely olyan kikötő kialakítására nem alkalmas, amilyet az exportáló magyar cégek használnak – legalábbis erről ír a hvg.hu.

A magyar gazdaság növekedését erősítheti a trieszti magyar kikötő

19.07.07 11:44

Magyarország egy 300 méter hosszú partszakasszal rendelkező 32 hektáros területet vásárolt meg Trieszt kikötőjében.

Csökkenhet a trafikok száma

19.06.21 17:38

Tovább szigorítaná a trafiktörvényt Lázár János fideszes képviselő. A parlamenthez már benyújtott javaslata szerint kevesebb koncessziót lehet majd kiosztani, ha pedig egy dohánybolt bezár, újat már csak az új feltételekkel lehet nyitni.

Új bányászati koncessziós pályázatokat írtak ki

19.05.30 13:13

Tíz magyarországi terület esetében pályázhatnak a bányászati szektor befektetői koncessziós jog megszerzésére. A magyarországi energiatermelés és -ellátás kilátásairól a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends Summit 2019 című...

Milliárdossá lesz a fideszes politikus családja

19.05.29 11:02

A trafikmutyiban ismertté vált Horváth István érintettje volt az Orbán Viktor miniszterelnök vejéhez köthető Elios-botránynak is.

A(z) "Koncesszió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Több millió hordó olaj és rengeteg földgáz lehet Budapest alatt, elindult a pályázat a fúrásra

Elindult a pályázat az Érd szénhidrogén koncessziós terület kőolaj- és földgázkutatására – írja a G7. A területbe Érden kívül beletartozik egész Dél-Budapest, Dunaharaszti, Budaörs, Etyek, és még Alcsútdoboz egy kis…

Gazdaság

E-cigaretta. Csak trafikban árusítható a töltőfolyadék

A dohányzás füstmentes alternatívái ugyanúgy dohánygyártmánynak és jövedéki terméknek minősülnek, mint a cigaretta. Kizárólag dohányboltokban forgalmazhatók, számos feltétel mellett - közölte a Nemzeti Adó- és…

Gazdaság

Horgászbarát településeknek írtak ki pályázatot

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt., a Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége, valamint a Horgász Egyesületek Somogy megyei Szövetsége támogatásával idén először került kiírásra a Horgászbarát település című…

Ország

Gyulai Márton szerint nem jó helyszíne az atlétikai vb-nek Doha

Budapest - A magyar atlétikai szövetség korábbi az európai szövetség (EAA) tanácsának tagja szerint ebben a kérdésben nem tud diplomatikusan fogalmazni.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló