Komment hírek

Közélet › Komment

Szakított Lakatos Márk és Kajdi Csaba – Cyla gyászol

20.10.20 21:43

Jó ideje tart a mosolyszünet a magyar divat világ két meghatározó alakja között, de most kiderült, hogy Cyla befejezettnek tekinti a barátságukat. Kajdi Csaba Cyla eltemette Lakatos Márkkal, becenevén Manyival kötött barátságát − szúrta ki a Bors.…

A Retro Rádió reggeli műsorába tér vissza Bochkor Gábor

20.07.27 12:05

Bochkor Gábor műsorvezető visszatér a rádiózáshoz: a Retro FM-en kapott műsort a legendás rádiós – írja a Blikk.

F@sznak nevezte a győri alpolgármestert – elítélte a bíróság

20.07.24 11:18

Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere, előszeretettel kritizálja a más véleményen lévő választópolgárokat, de azt már nehezen viseli, ha róla mondanak véleményt. Érzékeny lelkülete miatt, egy rövid Facebook-komment okán is képes bíróságra rohanni.

Mesterlövészes komment, fenyegetőzés miatt feszülten indult a tatai testületi ülés

20.07.10 12:17

Feszült pillanatok nyitották meg a tatai képviselő-testület szerdai ülésének napirendi pontjait, megspékelve egy friss, rossz szájízű internetes kommenttel.

Összevesztek a koronavírus miatt, fejszével ment neki ismerősének a Zala megyei férfi

20.07.02 17:37

Jogerős ítélet született a Lenti Járásbíróságon annak a férfinek az ügyében, aki egy Facebook-komment miatt úgy felháborodott, hogy fejszével és szekercével felfegyverkezve támadt egyik ismerősére.

Istenes Bence: félelmetes világban élünk - netes bántalmazásról beszélni kell!

20.06.18 18:46

Istenes Bence több, mint egy évtizede a média körforgásának aktív részese, ám egy-egy komment gonoszsága még őt is megdöbbenti olykor. A műsorvezető szerint felnőttként és ismert emberként is nehéz feldolgozni a támadásokat, azt pedig…

Brüsszelben is szemet szúrt a magyar kormány terve

20.03.25 12:40

Az Európai Bizottság alapos figyelemmel kíséri a magyar felhatalmazási törvény tervezetét - jelentette ki Christian Wigand, az Európai Bizottság szóvivője szerdán - írja az Eurologus.

A(z) "Komment" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés