Komáromi Zoltán hírek

Politikus › Komáromi Zoltán

A DK követeli, hogy azonnal lépjen a kormány

20.03.28 11:58

A Komáromi Zoltán háziorvos által jegyzett közlemény azt írja, hogy a kormány azonnali hatállyal emelje duplájára az egészségügyi dolgozók fizetését.

Munkaátszervezésre van szükség az orvosoknál

20.03.18 12:50

Legalábbis Komáromi Zoltán, a DK szakpolitikusa szerint. A háziorvosként praktizáló szakember azt is elmondta az ATV Start című műsorban, hogy sok múlhat a háziorvosokon.

„Csak nehogy tíz fölé menjen a koronavírusosok hivatalos száma! ...”

20.03.10 18:47

Önáltatás, amit a kormányzat a koronavírus-járvány eddigi kezelése során művelt – mondta Komáromi Zoltán háziorvos, a DK szakpolitikusa.

Fidesz: Gyurcsányék lelkén szárad a kórházak eladósodása

19.11.28 20:13

A Fidesz kiemelte: 2010-ben 120 milliárdos adóssága volt a kórházaknak, amely a Fidesz kormányzása óta havi eltérésekkel mostanra a felére csökkent.

Gyurcsányék adósították el a kórházakat

19.11.27 16:43

Így reagált a Fidesz szerdán az MTI-nek Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusának nyilatkozatára.

Összeomlás felé robog a házi gyermekorvosi ellátás

19.08.08 16:36

Magyarországon mintegy háromszázezer gyermek háziorvosi ellátás nélkül van, ez önmagában is komoly probléma, de még nagyobb baj közeledik – erősítette meg egy igazgató főorvos által a portálunknak jelzetteket Komáromi Zoltán egészségpolitikus.…

Komáromi: Megszűnt az orvosi ügyelet Mezőberényben

19.07.22 15:03

Elindult a számháború, hogy mennyi szakember hiányzik az egészségügyi rendszerből. Komáromi Zoltán szerint a szakdolgozói kamara által hangoztatott arány közelebb állhat a valósághoz, mint amennyit a KSH közöl. A háziorvos arra is rávilágított, hogy…

Megnyílt a komáromi szabadstrand: fotók és térkép a megújult Duna-szakaszról

19.07.22 10:06

Megkezdődött a nemrég megújult szabadstrand próbaüzeme Komárom koppánymonostori városrészében. Mutatjuk, hogy látogathatja meg ön is.

A(z) "Komáromi Zoltán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A DK követeli, hogy azonnal lépjen a kormány

A Komáromi Zoltán háziorvos által jegyzett közlemény azt írja, hogy a kormány azonnali hatállyal emelje duplájára az egészségügyi dolgozók fizetését.

Magyar település

Notórius tolvajnőt fogtak a komáromi rendőrök

Több besurranásos lopás írható a számlájára annak a nőnek, akit a komáromi rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek.

Politikus

Orbán félti szűk kétharmadát

A német konzervatív lap  a Frankfurter Allgemeine Zeitung cikkében beszámolt arról, hogy a felhatalmazási törvényt a Fidesz, valamint egy szélsőjobboldali csoportosuláshoz tartozó négy képviselő szavazataival fogadták el, míg a…

Közélet

Nagyszerű kezdeményezéshez csatlakozik a DK: a rászorulókon segít a párt

A Demokratikus Koalíció csatlakozik az Oltalom Karitatív Egyesület kezdeményezéséhez, hogy segítsen a rászorulókon ​- adja hírül a DK Sajtóirodája. A koronavírus-járvány és annak gazdasági következményei

 

Kategória ajánló