Komáromi Zoltán hírek

Politikus › Komáromi Zoltán

A DK követeli, hogy azonnal lépjen a kormány

20.03.28 11:58

A Komáromi Zoltán háziorvos által jegyzett közlemény azt írja, hogy a kormány azonnali hatállyal emelje duplájára az egészségügyi dolgozók fizetését.

Munkaátszervezésre van szükség az orvosoknál

20.03.18 12:50

Legalábbis Komáromi Zoltán, a DK szakpolitikusa szerint. A háziorvosként praktizáló szakember azt is elmondta az ATV Start című műsorban, hogy sok múlhat a háziorvosokon.

„Csak nehogy tíz fölé menjen a koronavírusosok hivatalos száma! ...”

20.03.10 18:47

Önáltatás, amit a kormányzat a koronavírus-járvány eddigi kezelése során művelt – mondta Komáromi Zoltán háziorvos, a DK szakpolitikusa.

Fidesz: Gyurcsányék lelkén szárad a kórházak eladósodása

19.11.28 20:13

A Fidesz kiemelte: 2010-ben 120 milliárdos adóssága volt a kórházaknak, amely a Fidesz kormányzása óta havi eltérésekkel mostanra a felére csökkent.

A(z) "Komáromi Zoltán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Komáromi: vagy nincs a kormánynak olyan tanácsadója, aki ért a szakmájához, vagy nem hallgat rájuk

A DK egészségpolitikusa szerint a határzárnak “nincs semmi értelme”, főleg akkor, ha sok kivétel van, miközben az ország csak feleannyi tesztet végez, mint amennyire valójában szükség lenne. A magánszolgáltatók “ki fognak szállni”?…

Politikus

Fidesz-KDNP: A baloldalra nem lehet számítani

„Álhíreket, álvideókat gyártanak, de érdemi segítségre senki nem számíthat tőlük”.

Közélet

Nyilvánosságra hozták: a válaszadók 80 százaléka szerint Orbán gazdasági programja megbukott

A DK egy online kutatást indított, az ellenzéki párt arra volt kíváncsi mi az emberek véleménye Orbánék gazdaság politikájáról. A felméréseben 50 ezer ember vett részt, kiderült lesújtóan látják Fideszék ténykedését. A…

Politikus

Gyurcsány Ferenc szerint ilyen a jó kormányzás

Érdekes posztot írt a DK vezére. Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzése szerint ezek a legfontosabb pontok: A jó kormányzás nem egyenlő az önkény hatalmának megteremtésével, a viták megölésével, az állandó harci…

 

Kategória ajánló