Komárom-Esztergom hírek

Megye › Komárom-Esztergom

Vasút: Győrt is érintő menetrendi változások

20.03.27 14:25

Március 28-tól 29-ig módosított menetrend szerint közlekednek egyes vonatok Budapest-Győr, illetve Hegyeshalom között. Tatabánya és Tata között pedig pályakarbantartási munkák várhatók. A Déli pályaudvarról Győrbe induló S10-es…

Amikor felcsaptak a lángok a Bazilikában - Esztergomi tűzoltó-történelem!

20.03.27 10:19

Az esztergomi tűzoltóság 2018-ban ünnepelte 150 éves fennállását. Ma az Esztergomi Hivatásos Tűzoltósághoz két katasztrófavédelmi őrs is (Bajna, Nyergesújfalu) tartozik.

Egy fegyelmezetlen utas miatt késnek a vonatok Pozsony és Komárom közt

20.03.26 10:22

A RegioJet közösségi oldalán tájékoztatott róla, hogy nem tudott időben elindulni az Os 4313-as járata Komárom felé, mert egy utas a felszólítás ellenére sem volt hajlandó eltakarni arcát.

Letartóztatásban marad a férfi, akit azzal gyanusítanak, hogy le akarta lőni a feleségét

20.03.26 10:07

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölési szándék miatt indult ügyben újra indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a férfinak, aki a gyanú szerunt lőfegyverrel meg akarta ölni a feleségét.

Vállalkozásokat és lakásbérlőket segítő csomagot jelentett be Esztergom

20.03.25 17:52

A polgármester a koronavírussal kapcsolatos védekezés, és Esztergomot is érintő gazdasági nehézségek következményei kapcsán hozott döntéseket.

Erdő Péter: A közös imádságnak nagy ereje van

20.03.25 16:11

A katolikus egyházfővel a világ keresztényei egyszerre mondták a Miatyánk-imádságot, így könyörögtek az Úrhoz.

Megépült a Környe és Vértessomló közötti kerékpárút

20.03.25 08:44

Elkészült a Környe és Vértessomló belterületi részeit összekötő kerékpárút, melyhez a két település 240 millió forintos, vissza nem térítendő uniós támogatást kapott - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Területfejlesztési Kft.

A(z) "Komárom-Esztergom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Újabb két ittas sofőrt fogtak megyénkben

A tatabányai egyenruhások egy nap alatt két ittas sofőrt is fogtak. Egyikük ellen pedig büntetőeljárást indítottak és a vezetői engedélyét is elvették.

Magyar település

Letartóztatták a betörőket szállító nőt

Az Esztergomi Járási Ügyészség a lőfegyverrel visszaélés bűntette és lopás bűntette miatt indult ügyben indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki kocsival szállította a társait a betörés helyszínére.

Közélet

Lezártak egy teljes várost Izraelben, ahol a lakosság 40 százaléka vírusos lehet

Bnei Brak ultraortodox zsidó közössége nem tartotta be a távolságtartásra és karanténra vonatkozó intézkedéseket, ezért a csoportos imákon fertőzték egymást. A rendőrség lezárta a városba vezető utakat, a legidősebbeket…

Magyar település

75 éve történt: Dorog ostroma 1944 –1945 (6. rész)

A sorozat városunk háborús történetének háromnegyed évszázados évfordulója alkalmából kíván emléket állítani, egyben a II. világháború befejezésének

 

Kategória ajánló