Komárom hírek

Magyar település › Komárom

Helyszíni fotók: berendezési tárgyak égtek egy neszmélyi családi házban

Ma 16:37

A helyszínre érkező komáromi hivatásos tűzoltók három gázpalackot is kimentettek az épületből, majd eloltották a lángokat.

November 1-től Banai Tóth Pál lesz a komáromi járási hivatal elöljárója

Ma 13:04

Ahogy már korábban megírtuk, Banai Tóth Pált választotta ki Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter a komáromi járási hivatal élére. Banai – és másik 11 elöljáró – kinevezéséről szerdán döntött a kormány, a funkciót november 1-től tölti be. Elődjét,…

November 1-től Fabó Mária irányítja a komáromi Szinnyei József Könyvtárat

20.10.19 17:13

A Nyitra Megyei Önkormányzat október 19-én tartotta 22. rendes ülését, amelyen Fabó Mária személyében megválasztották a komáromi Szinnyei József Könyvtár új igazgatóját, és további jelentős döntések is születtek.

A komáromi kórházban hunyt el az egyik koronavírus-fertőzött

20.10.18 13:01

Vasárnap délben tájékoztatta a nyilvánosságot az egészségügyi minisztérium arról, hogy négy újabb haláleset írható a koronavírus számlájára.

Nem hagyta szó nélkül: fakanállal vágott vissza egy férfi az őt ért sérelemért – Mondjuk, elég durvára sikerült az akció

20.10.16 10:49

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki az őt ért sérelmet fakanállal ütlegelve kérte számon egy férfin, aki a bántalmazás során ujjtörést szenvedett.

Banai Tóth Pál lehet Komárom járás elöljárója

20.10.13 12:07

A Komáromi Jókai Színház korábbi gazdasági igazgatója, város gazdasági társaságának, a Comorra Servisnek első embere kerülhet a Komáromi járás elöljárói székébe.

Komáromi Zoltán: a háziorvosok ügye rendezetlen

20.10.12 19:27

Jelenleg 562 betöltetlen háziorvosi praxis van Magyarországon. Komáromi Zoltán szerint egy év alatt több mint 20 százalékkal emelkedett a betöltetlen háziorvosi praxisok száma, és önmagában a praxisközösség nem fog megoldást jelenteni.

Felelnie kell a környei ittas gyorshajtónak

20.10.11 11:10

Az 53 éves férfit október 8-án kapták el a rendőrök. A sofőr nemcsak a sebességhatárt lépte túl, de a szonda is jelzett.

A(z) "Komárom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Helyszíni fotók: berendezési tárgyak égtek egy neszmélyi családi házban

A helyszínre érkező komáromi hivatásos tűzoltók három gázpalackot is kimentettek az épületből, majd eloltották a lángokat.

Ország

Aligha okoz csodát ötmillió szlovák letesztelése

A szlovák kormány a teljes lakosságot koronavírustesztnek akarja alávetni. A kísérlettel nincs vesztenivalójuk, de a sokszor megbízhatatlan gyorstesztek, az önkéntes részvétel és a kellő tekintély hiánya miatt aligha okoznak majd…

Közélet

Nem elég látni, látszani is kell ősszel az utakon

Megváltozott látási viszonyokra hívják fel a figyelmet a rendőrök ezekben a hetekben.

Nagyvilág

Franciaország 2021 áprilisáig tervez korlátozásokat

A francia kormány 2021. április 1-ig tervezi korlátozásokat (kijárási tilalom, intézmények bezárása, gyülekezési korlátok) a koronavírus-járvány megfékezésére a szerdai kormányülésen megvitatott törvénytervezet szerint.

 

Kategória ajánló