Kocsis Máté hírek

Politikus › Kocsis Máté

Kocsis Máté: gazemberdolog, amit az ellenzék a Lackner-ügyben csinál

19.11.09 14:58

Nevetséges, gyáva és gazemberdolognak nevezte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-bejegyzésében, hogy az MSZP kizárta a pártból, majd a kispesti képviselő-testület mégis az önkormányzat egyik bizottsága vezetőjének…

Soproni: Minden Terézvárosi érdeke egy élhetőbb kerület megteremtése

19.11.07 11:58

Soproni Tamás a kerület legnagyobb problémáinak megoldásában minden kerületi képviselővel együtt akar működni, mert ez a helyi lakosok érdeke.

olkt.hu: A nap legérdekesebb hírei röviden

19.10.28 22:01

1. Herdálják a közvagyont! 2. Közvéleménykutatás: Nem a Borkai-ügy döntött, az embereknek elegük lett a Fideszből 3. Kocsis Máté retteg Hadházytól 4. Európai Csalás Elleni Hivatal: “Farkas Flórián 1,6 milliárdot lopott el, amire egyértelmű…

Demszky? Ezt nem gondolhatja komolyan, főpolgármester úr!

19.10.28 14:55

Karácsony kijelentette, hogy Budapest díszpolgára címet akar adni – Tarlós István mellett – Demszky Gábornak is. Karácsonytól ez egy gesztus volna, jelezve, hogy ő nem elfogult.

Kocsis Máté: a Fidesz-KDNP jelentős pénzügyi többlettel adta át a kerületeket

19.10.25 16:54

A Fidesz-KDNP leköszönő budapesti kerületi polgármesterei jelentős pénzügyi többlettel, összesen mintegy 93 milliárd forinttal adták át az önkormányzatokat az utódaiknak – közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pénteki…

Kocsis Máté: Jól teljesít a gazdaság

19.10.18 11:06

A kétnapos kihelyezett frakcióülésén a családvédelmi akcióterv végrehajtásáról és bővítéséről, a gazdasági növekedés fenntartásának lehetőségeiről és a Magyar falu programról is szó volt.

A(z) "Kocsis Máté" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Távoznia kell Kocsis Máténak

Egyelőre nem a parlamentből; megválasztott képviselőként ott fog ülni, legalább 2022-ig. Lenne ok arra, hogy az országgyűlésből is távozzon; frakcióvezetőként, Fidesz politikusként, de egyszerű képviselőként is erős versenyben van a…

Politikus

Gyanúsan osztották el a kultúrtao-pénzeket

A szigorú pályázati szabályoknak fittyet hányva kapott az előadó-művészeti szervezeteknek szánt támogatásokból az Egységes Magyar Izraelita Hitközség ugyanúgy, mint önkormányzatok vagy fideszes politikusokhoz köthető cégek.

Közélet

Wintermantel büszke az újpesti nyugdíjasoknak adott százmilliós ajándékcsomagokra

A volt polgármester szerint elképzelhető, hogy az új baloldali városvezetés sajnálja a támogatást a nyugdíjasoktól, ezért jelennek meg éppen most ezek a cikkek róla.

Budapest

208 mozijegy maradt véletlenül egy távozó önkormányzati dolgozónál

A jegyeket most rászoruló józsefvárosi gyerekek kapják meg.

 

Kategória ajánló