Koala hírek

Életmód › Koala

Új otthont kapnak a bozóttüzek miatt élőhely nélkül maradt koalák

19.12.11 19:22

A pusztító bozóttüzek miatt élőhely nélkül maradt koalák számára egy több mint félmillió hektáros területet jelölnek ki a hatóságok Ausztráliában, ahová biztonságosan áttelepíthetik őket. Queenslandben és Új-Dél-Walesben a bozóttüzek, valamint a…

Új területre költöztetik a bozóttüzek miatt élőhely nélkül maradt koalákat Ausztráliában

19.12.09 16:13

A pusztító bozóttüzek miatt élőhely nélkül maradt koalák számára egy több mint félmillió hektáros területet jelölnek ki Queenslandben, ahová áttelepíthetik őket - jelentette be az ausztrál állam kormánya.

Elaltatták a tűzből mentett koalát

19.11.26 23:30

El kellett altatni azt a koalát, amelyet egy nő mentett ki egy héttel ezelőtt az Ausztráliában pusztító bozóttüzekből. Hiába mentette meg Toni Doherty a tűzből a koalát, miután az megpróbált egy fára menekülni a lángok elől. A nő levette a pólóját, vízzel itatta, majd…

A lángoló erdőből mentett ki egy megégett koalát a hős nagymama

19.11.21 19:45

Az asszony berohant a tűzbe, levette a pólóját és abba csavarta be a súlyos égési sérüléseket szenvedett állatot, amit egyik unokájáról nevezett el. A mentőakció után már a kórházban találkoztak újra.

A(z) "Koala" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Új otthont kapnak a bozóttüzek miatt élőhely nélkül maradt koalák

A pusztító bozóttüzek miatt élőhely nélkül maradt koalák számára egy több mint félmillió hektáros területet jelölnek ki a hatóságok, ahová áttelepíthetik őket. Az elmúlt hónapokban a Queenslandben és Új-Dél-Walesben pusztító bozóttüzek…

Ország

Kezdődik a Finn dingi világbajnokság – Berecz Zsombor címvédésre készül

EMLÉKIDÉZŐ VIDEÓVAL! Ausztráliában Melbourne-ben ma elkezdőött a Finn Gold Cup. Tíz futamra kerül sor december 16-án hétfőtől kezdődően és szombaton lesz a döntő Éremfutam.

Ország

A belgiumi Limburgban vízen keresztül bicikliznek

A belgiumi Limburg melletti tavat kettészeli egy kerékpárút, így a bringások kb szemmagasságból élvezhetik a tó szépségét.

Gazdaság

Egy évre elegendő tűzifát kapott egy szeged-szentmihályi család

Egy évre elegendő tűzifát kapott egy szeged-szentmihályi, gyermekét egyedül nevelő anya pénteken, a tüzelőt Nagy István agrárminiszter ajánlotta föl a családnak.

 

Kategória ajánló