klorokin hírek

Életmód › klorokin

A betegség kezelését segítő gyógyszereket kapott Ukrajna

20.04.03 12:01

Ukrajna "most kapott külföldről" háromezer doboz hidroxi-klorokin-szulfát hatóanyagú tablettát, az eredetileg malária kezelésére használt gyógyszer az eddigi külföldi tapasztalatok alapján segíthet a koronavírusos betegek kezelésében

Engedélyezték a maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását

20.03.30 19:56

Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti hatóság (FDA) engedélyezte hétfőn a malária ellen is alkalmazott hidroxiklorokin-szulfát és a klorokin-foszfát nevű szerek alkalmazását az új típusú koronavírus okozta Covid-19 kór kezelésére.

Felépült a koronavírus-fertőzésből egy 95 éves svájci nő

20.03.27 21:01

Felépült és már otthonából tartja interneten a kapcsolatot 10 unokájával és 11 dédunokájával egy 95 éves svájci nő, akit egy hétig ápoltak a Covid-19-betegséggel intenzív osztályon.

A(z) "klorokin" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A betegség kezelését segítő gyógyszereket kapott Ukrajna

A hidroxi-klorokin-szulfát hatóanyagú tabletta nem gyógyítja a betegséget, de gyorsítja a lefolyását.

Nagyvilág

Ungváron két egészségügyi dolgozónál is kimutatták a koronavírust

Az Ungvári Városi Kórház pulmonológiai osztályának egy orvosánál és egy nővérénél is kimutatták a Covid-19-es koronavírus-fertőzést.

Életmód

Díjmentes kiszállítással segíti a vonzáskörzetében élőket a budapesti Árkád

Kiszállítási szolgáltatást indított a budapesti Árkád bevásárlóközpont, amelynek keretében a X., Xiv., Xv., Xvi., Xvii. kerületekben élő 65 év feletti lakosoknak szeretne segíteni az alapvető élelmiszerek, higiéniai eszközök és gyógyszerek…

Ország

Szijjártó Péter: A nemzeti válaszok működnek a legjobban

A koronavírus-járvány elleni küzdelemben a nemzeti válaszok működnek a legjobban, a brüsszeli koordináció háttérbe szorul.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló