Klón hírek

Tudomány › Klón

A Darksider Genesis filmszerű előzetesében Strife egy gonosz humorral megáldott fejvadász

Tegnap 17:49

Megvan a megjelenési dátum Új trailert adtak ki az apokalipszis két lovasát irányítós akció-szerepjátékhoz, emellett pedig a megjelenési dátumát is elárulták.

Újabb találkozás egy fiatalemberrel

19.10.10 21:13

A Gemini Manben Will Smith bérgyilkost játszik, akit saját fiatalkori klónja kezd el üldözni, akinek ugyanolyan képességei vannak, mint neki. Eleinte nem bírnak egymással.

Gemini Man-kritika: A klónok támadása

19.09.29 17:04

Volt szerencsém elsők között látni a Gemini Mant, méghozzá Will Smith, és a film rendezőjének társaságában. Spoilermentes kritika.

Mozgásban a Minecraft Dungeons

19.09.29 12:01

Tavaly jelentette be a Mojang, hogy Minecraft RPG-n dolgoznak, most itt is van az első gameplay. A Diablo mechanikáján alapuló Dungeons elég szépen néz ki és első ránézésre a játékélménnyel sem lesz probléma. Több információt az idei Minecon-on…

Kritika: Gemini Man

19.09.26 19:31

Két Will egy csárdában Will Smith saját fiatalabb klónjával kerül szembe a Gemini Manben, melynek forgatókönyve évtizedeken át vándorolt ide-oda Hollywoodban. Most jött volna el az idő az adaptálására?

Halott macskáját klónoztatta egy férfi

19.09.06 07:04

Fokhagymát, a brit rövidszörű cicát gazdája egy közeli parkban temette el. A veszteséget azonban nem tudta feldolgozni, nem sokkal később ezért inkább kiásta kedvence testét, és egy új macskát klónoztatott belőle.

A(z) "Klón" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Megjelenési dátumokat kapott a Darksiders: Genesis

Nem véletlen a többes szám: több megjelenési dátummal is rendelkezik az Airship Syndicate által fejlesztett Diablo-klón a Darksiders: Genesis. „A teremtés hajnala óta A Tanács a létezés során fenntartotta az Egyensúlyt. A…

Ország

Külföldi erők hergelik az erőszakos tüntetőket Hongkongban

Vang Ji kínai külügyminiszter kedden megerősítette Peking állásfoglalását, miszerint külföldi erők hergelik az erőszakos tüntetőket Hongkongban - számolt be róla internetes oldalán a South China Morning Post (Scmp) című…

 

Kategória ajánló