Klímaváltozás hírek

Tudomány › Klímaváltozás

Először bírságoltak meg klímáért tüntető diákot

19.07.20 09:33

Első ízben szabott ki bírságot egy német önkormányzat a klímaváltozás megfékezéséért tüntető diákokra iskolakerülés miatt, miután iskola helyett péntekenként tiltakoznak – közölte a Péntekenként a Jövőért (Fridays for Future)…

Megbírságolták a klímatüntető diákokat

19.07.18 16:21

Első ízben szabott ki bírságot egy német önkormányzat a klímaváltozás megfékezéséért tiltakozó diákokra iskolakerülés miatt, miután iskola helyett péntekenként tiltakoznak - közölte a Péntekenként a Jövőért (Fridays for Future) nevű…

Az MSZP felszólította a kormányt, hogy állítsa le az uniós joggal ellentétes devizahiteles végrehajtásokat

19.07.18 12:15

Az MSZP ismételten felszólítja a kormányt, hogy állítsa le a devizahiteles szerződések európai uniós joggal ellentétes végrehajtási eljárásait - mondta Szakács László, az ellenzéki párt elnökhelyettese csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Erdőket kell telepíteni, ha le akarjuk győzni a klímaváltozást

19.07.17 10:36

Ahhoz, hogy felvegyük a versenyt a klímaváltozással, drámaian csökkentenünk kell a légköri szén-dioxid-szintjét.

„Egy darab sz*r lesz a bolygónkból” – A globális felmelegedés miatt nem akar gyereket Miley Cyrus

19.07.15 12:00

Úgy tűnik, nyomós oka van arra az egykori Disney-sztárnak, hogy még várjon az anyasággal: Miley Cyrus a fejébe vette, hogy addig nem szül gyermeket, amíg a globális felmelegedés abba nem marad.

A klímaváltozás miatt pusztulnak Grönland régészeti lelőhelyei

19.07.14 18:33

Az Északi-sarkvidéken több mint 180 ezer, köztük néhány több ezer éves régészeti lelőhely található, amelyek védelméről a térség speciális talaja gondoskodik.

Leonardo DiCaprio új dokumentumfilmjében megmutatja a hadsereget, amely megmentheti a Földet

19.07.13 20:53

'Fordulóponthoz érkeztünk. Vagy hagyjuk, hogy megfulladjunk, elégjünk, éhen haljunk a klímaváltozás következtében, vagy együtt újításokat hozhatunk' - mondja egyikük a Forrongó jég című filmben.

A(z) "Klímaváltozás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Startupokra lő Áder János klímavédelmi alapítványa

40 millió forint keretösszeggel írtak ki pályázatot, a győztes is megvan.

Életmód

Kína a válság ellenére tartani fogja magát a környezetvédelmi vállalásaihoz

Kína az új koronavírus-járvány ellenére tartani fogja magát a párizsi klímaegyezményben foglalt vállalásaihoz - közölte a kínai környezetvédelmi minisztérium kedden.

Ország

Egyre erőszakosabbá válik az országos tüntetéshullám az Egyesült Államokban

Civil szervezetek is állhatnak a háttérben. Pénzt utaltak a letartóztatott vandáloknak Joe Biden demokrata párti elnökjelölt-aspiráns munkatársai.

Gazdaság

Szigorúbb trágyakezelési eljárásokat sürget az EU az állattartók számára

Nemzetközi egyezmények és az Európai Unió jogszabályai is arra kötelezik Magyarországot, hogy csökkentse a levegőbe jutó ammónia mennyiségét. A nemrég megjelent országos levegőterhelés-csökkentési programban a…

 

Kategória ajánló