Klímaváltozás hírek

Tudomány › Klímaváltozás

Az unió húszmilliárd euróval támogatta tavaly a klímaváltozás elleni harcot

Tegnap 15:23

Mintegy húszmilliárd euróval (6,2 ezer milliárd forinttal) támogatta az Európai Unió tavaly a klímaváltozás elleni küzdelmet a fejlődő országokban - derült ki az uniós tagállami kormányokat tömörítő tanács keddi közleményéből.

Trump új környezetvédelmi tanácsadója szerint sincs klímaváltozás

17.10.14 08:44

Kathleen Hartnett White lesz az elnöki környezetvédelmi tanács elnöke, aki tagja a Texasi Közpolitikai Alapítvány nevű konzervatív kutatóintézetnek, amely több fosszilis energiahordozók kitermelésével foglalkozó cégtől is kap támogatást.

Most spájzolj be kávéból - ezért szállhatnak el az árak

17.10.04 10:42

Iparági egyeztetésen vitatták meg a kávépiac helyzetét - az alacsony termelői bevételek és a klímaváltozás ugyanis kiszámíthatatlanul hat a kávé árára.

Új halfajok jelentek meg Izland vizeiben

17.09.22 07:07

Ahogy a klímaváltozás miatt növekszik a hőmérséklet a világ számos részén, egyre több halfaj úszik új vizekre.

Előzzük meg az élőállat elütésével járó közlekedési baleseteket!

17.09.20 14:00

Előzzük meg az élőállat elütésével járó közlekedési baleseteket! Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 09. 21., cs - 07:30 Vadon élő állatok okozta balesetek megelőzésének…

2100-ra eltűnnek az állandóan fagyott területek a Földről

17.09.19 08:51

A klímaváltozás miatt megállíthatatlan a hideg, állandóan fagyott talajú területek csökkenése, 2100-ra szinte teljesen el fognak tűnni a kutatók szerint.

A(z) "Klímaváltozás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
06050403020107Környezet szekcióKörnyezet szekcióClimate Change / Last Chance

Kapcsolódó témák

Közélet

Összeomlás felé száguld Észak-Korea - egy évet sem élhetnek túl

Annyira gyenge lábakon áll az észak-koreai gazdaság, hogy egy éven belül össze fog omlani az ENSZ szankcióinak súlya alatt - mondta egy magas rangú észak-koreai disszidens, aki tegnap először beszélt a nyilvánosság előtt. …

Közélet

Macron: kitoloncolja Franciaország a bűncselekményeket elkövető illegális bevándorlókat

Emmanuel Macron francia államfő vasárnap ígéretet tett arra, hogy ezentúl minden olyan, az országban illegálisan tartózkodó külföldit kitoloncolnak a hatóságok, aki bűncselekményt követ el. Törvénymódosítás nélkül…

Ország

Az USA felszereli védelmi rendszerrel Romániát

A román állami tulajdonban lévő Aerostar Bacau védelmi ipari céggel kötött együttműködési megállapodást szerdán a Patriot rakétavédelmi rendszert gyártó amerikai Raytheon vállalatcsoport - írja az MTI.

Gazdaság

Csepreghy Nándor: az agrárium nem kizárólagosan gazdasági kérdés

Magyarország demográfiai kilátásait, az ország életszínvonalát, a magyar vidék fejlődésének lehetőségeit is meghatározza, hogy a kormány a gazdaságszabályozás eszközrendszerén keresztül miként foglalkozik az…

 

Kategória ajánló