Klímaváltozás hírek

Tudomány › Klímaváltozás

Miért nem megoldás az elektromos autó a klímaváltozásra?

Tegnap 12:21

A témában szinte mindenkinek van valamilyen érzelmekkel túlfűtött véleménye.

Adóreformokkal védené a klímát Németország

19.10.16 18:52

Németországnak a párizsi klímavédelmi egyezmény alapján 1990-hez képest 55 százalékkal kell csökkentenie szén-dioxid-kibocsátását 2030-ig.

Drágulnak a repülőjegyek Németországban a klímaváltozás miatt

19.10.16 16:42

Csaknem megdupláznák a rövid távú repülőjáratokra kivetett adóterheket Németországban az éghajlatváltozás elleni küzdelem jegyében – közölte a pénzügyminisztérium egyik munkatársa kedden.

Klímacsomagot jelentett be Németország

19.10.16 16:33

Elfogadta, és a törvényhozás elé terjesztette a német szövetségi kormány szerdai ülésén a 2030-ra kitűzött klímavédelmi célok elérését szolgáló tervének az adórendszer átalakításáról szóló részét.

Az energiaiparnál van a kulcs a klímaváltozás megfékezéséhez?

19.10.16 13:21

Felgyorsult a társadalmi nyomás a klímaváltozás megfékezésére mostanság, ez pedig jó azoknak a cégeknek, amelyek az energiahatékonyság javítására kínálnak megoldásokat, például a Schneider Electricnek - mondta el a vállalat pénzügyi…

A klímaváltozás feladatát nem lehet tovább halogatni

19.10.15 14:16

A 21. század legnagyobb kihívása a globális klímaváltozás. Ennek jegyében indít előadássorozatot a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a Közép-Európa Klub közösen. Az első előadás kedd délután 17 órakor lesz a Hattyúházban.

A(z) "Klímaváltozás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Egyetemi hallgatók pályázhatnak klímavédelmi programokra

153 millió forintos keretösszegből kutatási munkákat, gyakornoki programokat és külföldi ösztöndíjakat támogatnak – közölte a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

Életmód

Egyetemi hallgatók pályázhatnak klímavédelmi programokra

153 millió forintos keretösszegből kutatási munkákat, gyakornoki programokat és külföldi ösztöndíjakat támogatnak – közölte a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

Ország

Úgy tűnik, szeretik a hitelt az amerikaiak

Nőtt az American Express negyedéves nyeresége.

 

Kategória ajánló