KKV hírek

Gazdaság › KKV

Világgazdaság: Felpörgethetik a gazdaságot a kkv-k

Ma 09:33

Tucatszámra jelennek meg a nyertesek a kis- és középvállalkozások népszerű termelésikapacitás-bővítési uniós pályázatán - írja keddi számában a gazdasági napilap.

Sok magyar kkv-nál landolt uniós támogatás

17.10.19 15:30

Az Európai Bizottság 5,9 millió eurót (mintegy 1,8 milliárd forint) ruház be 119 innovatív vállalkozásba, amelyek között 3 magyar cég is található.

Mentorprogram indul kkv-knak

17.10.18 17:13

Új pályázati felhívás jelent meg 3,3 milliárd forint keretösszeggel a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) a mikro-, kis és középvállalkozások (kkv) versenyképességének és hatékonyságának növelésére.

80 milliárd forintra pályázhatnak a Pest megyei települések

17.10.18 16:06

Az idén 25 milliárd forint, jövőre 50 milliárd forint értékben hirdet meg forrásokat a kormány a kevésbé fejlett Pest megyei települések számára.

Munkaerőhiány: teljes a kilátástalanság

17.10.16 10:02

Jelentősen növekedett azon KKV cégvezetők aránya, aki komoly problémának gondolja a munkaerőhiányt és emellett meglehetősen kevésnek ítélik meg a kormány ez ellen való törekvését. A megkérdezettek szerint nem elég a minimálbér emelése a…

Tavaly 24,3 milliárd forintos támogatást kaptak a nagyvállalatok

17.10.13 09:51

A 2015-ben még 3 milliárd forintos kerettel induló nagyvállalati beruházási programban tavaly már 35 társaság 24,3 milliárd forint támogatást kapott, amellyel 61,5 milliárd forint értékű beruházás valósult meg.

NGM: újabb 5,5 milliárd forintot osztottak szét a Ginopból

17.10.13 09:47

Huszonöt mikro-, kis- és középvállalkozás 5,5 milliárd forint támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében versenyképességének és termelékenységének erősítésére.

Gyorsítanák a közmű-engedélyezési eljárásokat

17.10.12 11:53

Ez a gázcsatlakozások esetében akár 100, a villanynál 150 nappal is megrövidülhet a családok, a kis- és középvállalkozások számára.

A(z) "KKV" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Ewa Berg in the StudioEwa Berg in the StudioEwa Berg in the StudioEwa Berg in the StudioEwa Berg in the StudioEwa Berg in the StudioEwa Berg in the StudioEwa Berg in the StudioEwa Berg in the StudioEwa Berg in the Studio

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Tovább növekedhet a kiskereskedelmi forgalom

A következő hónapokban is folytatódhat a kiskereskedelmi forgalom növekedése, a bővülést a közelgő ünnepi időszak és az építőipar felfutása is segíti - mondta Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)…

Gazdaság

Változások a Natura 2000-pályázatoknál

Módosultak a Natura 2000 mezőgazdasági és a Natura 2000 erdőterületeknek nyújtott kompenzációs kifizetések című felhívások.

Gazdaság

Több kategóriában adnak át díjakat a magyar operett napján

A Budapesti Operettszínházban kedd este zajló díjátadást megelőlegezve Lőrinczy György igazgató az M1 aktuális csatornán azt emelte ki, büszke arra, hogy a sikeres műfaj hazánkban ma együtt hordozza a tradíciót és az…

Gazdaság

MNB: a mikrovállalkozások vették fel a legtöbb hitelt az nhp-ban

A mikrovállalkozások vették fel a legtöbb hitelt a növekedési hitelprogramban (nhp) a darabszámokat tekintve, a hitelek csaknem kétharmadát a kereskedelem, javítás ágazatban, a mezőgazdaságban, illetve a…

 

Kategória ajánló