Kitiltások hírek

Közélet › Kitiltások

Kitiltott civilek: Reagált a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága

Tegnap 06:36

Azt mondják, valóban felmondták négy civil szervezettel a korábbi együttműködést, de tárgyalnak a jövőről. A Börtönrádió Vácott továbbra is sugároz, Budapesten és Győrben nem a börtönökön múlik a jövő.

Az Uber benyújtotta fellebbezését londoni engedélyének megvonása ellen

17.10.14 20:02

Az Uber benyújtotta pénteken londoni szolgáltatási engedélyének megvonása elleni fellebbezését. A londoni tömegközlekedést irányító városházi szervezet, a Transport for London (TfL) a múlt hónap végén közölte az amerikai székhelyű taxivállalat londoni…

Megerősítették a Phenjan elleni uniós szankciókat

17.10.10 10:18

Az Európai Unió Tanácsa az ENSZ Biztonsági Tanácsának legutóbbi határozatával összhangban megerősítette az Észak-Koreával szembeni uniós szankciókat. Még szeptemberben hozták meg az eredeti döntést a szankciókról.

Példa nélküli az észak-koreai teherhajók kitiltása

17.10.10 05:36

A világ egyetlen kikötőjében sem köthet ki négy teherhajó, mert a gyanú szerint megsértették az Észak-Koreával szemben bevezetett ENSZ-szankciókat - jelentette be helyi idő szerint hétfőn Hugh Griffiths, a szankciók betartását felügyelő szakértői…

Kubai diplomatákat utasított ki az amerikai kormányzat

17.10.03 17:48

Az előzetes kiszivárogtatásoknak megfelelően az amerikai kormányzat kedden jelentette be döntését, miszerint kiutasítanak 15 kubai diplomatát - a döntés a havannai nagykövetségen tapasztalt rejtélyes megbetegedésekre vezethető vissza.

Morvai Krisztina az ukrán határon tudta meg: ki van tiltva az országból

17.09.27 19:59

Saját megjelölése szerint rendkívüli hírt közöl az MTI útján Morvai Krisztina EP-képviselő. A Jobbik listáján mandátumot szerzett politikus azt írja, az ukrán viccállam 5 évre, indok nélkül kitiltotta őt és Gaudi-Nagy Tamást.

A(z) "Kitiltások" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

MLS: Egyik meccs követi a másikat, és ki tudja, hol a vége – Nikolics

Nikolics Nemanját kilencven perc választja el attól, hogy Magyarország és Lengyelország után az Egyesült Államokban is gólkirály legyen.

Politikus

Megindulhat az olaj a politika miatt

A bizonytalan világpolitika igencsak kedvez az olaj kurzusának. Az egyik ilyen tényező, az az iraki és a kurd ellentétek kicsúcsosodása, a másik pedig, hogy Trump elnök nem hitelesítette az iráni megállapodást.

Politikus

Emlékülés keretében emlékeztek Szent Lászlóra az Országházban

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghirdetett Szent László-év Tanácsadó Testülete és a Pro Patria Egyesület által szervezett emlékülés keretében emlékeztek szerdán a lovagkirályra a budapesti…

Közélet

Tisztáznák végre az alcsúti juhász halálának körülményeit

Kedden folytatódik a bírósági eljárás, amely tisztázhatja, hogyan halt meg az Együtt alcsútdobozi polgármesterjelöltje az önkormányzati választás előtti este.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló