Kiszombor hírek

Magyar település › Kiszombor

Illegális migránsok a Holt-Tiszánál   

20.10.28 08:53

Illegális migránsok a Holt-Tiszánál    Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 28., sze - 00:28 Szeged külterületén fedezték fel az öt határsértőt a járőrök.      

Építészeti csoda az Alföld 800 éves körtemploma

20.10.12 08:19

A rotundát 1980 és 1983 között – az eredeti állapotot helyreállítva – leválasztották a templomról, de felújítása a kor előrehaladtával újból szükségessé vált.

Megújult a kiszombori körtemplom

20.10.10 11:29

Kormányzati támogatással felújították a kiszombori körtemplomot, a magyarországi román kori építészet egyik kiváló alkotását.

Lemondott Zalaszabar polgármestere

20.09.06 21:57

Lemondott a tavaly megválasztott polgármester, ezért novemberben új települési vezetőt választanak Zalaszabarban - mondta el az MTI-nek hétfőn a garabonci közös önkormányzati hivatalhoz tartozó község jegyzője.

Szirbik Imrét választották Kiszombor polgármesterévé

20.09.06 21:10

Szirbik Imre (független) nyerte Kiszomboron a vasárnap tartott időközi polgármester-választást – tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője az MTI-t.

Lázár János: egy országnak a jövőjét csak gyerekekre, fiatalokra lehet építeni

20.08.29 17:37

Szombat délelőtt átadták Kiszombor új, 40 férőhelyes bölcsődéjét. Az átadóünnepségen Lázár János beszédében kiemelte: nagyot léptek előre a kiszomboriak a bölcsődei szolgáltatás biztosításával, az igazi kérdés pedig az,…

Kisteherautó és motorkerékpár karambolozott a 43-as főúton

20.08.11 19:16

Összeütközött egy kisteherautó és egy motorkerékpár a 43-as főúton, Kiszombor közelében. Mindkét jármű az árokba sodródott. A műszaki mentést végző makói hivatásos tűzoltók áramtalanították őket. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett…

Lemondott Balatonszemes polgármestere, ez áll a döntése hátterében

20.06.30 12:19

Nyolc hónappal a megválasztása után, július 1-jei hatállyal – a helyi viszályok miatt – lemondott tisztségéről Szomorú Szilárd (Fidesz–KDNP), Balatonszemes polgármestere, aki döntéséről a település közösségi oldalán tájékoztatta a…

A(z) "Kiszombor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Legutóbb 86 migránst füleltek le Csongrád-Csanádban

A járőrök október 27-én 0 óra és 24 óra között 14 esetben összesen 56 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Mórahalom, Szatymaz, Röszke, Deszk, Kiszombor és Domaszék közigazgatási területén. Ellenőrzésük során a…

Politikus

Exkluzív képeket tett közzé Lázár János a tram-train munkálatairól

A projektért felelős kormánybiztos arról számolt be, hogy a helyére kerül a Hódmezővásárhely-Szeged közötti villamosvasút felsővezetéke.

Közélet

Túl van a koronavíruson a csepeli polgármester

Borbély Lénárdot már haza is engedték a kórházból.

Közélet

Brüsszel eljárást indított Magyarország ellen

Az új menekültügyi eljárások ellentétesek az uniós joggal.

 

Kategória ajánló