Kiskunhalas hírek

Magyar település › Kiskunhalas

Így áll most a járványkórház építése Kiskunhalason

Tegnap 16:46

A legkorszerűbb orvostechnikai eszközökkel szerelik fel a város börtönének udvarán épülő, százötven beteg ellátására tervezett járványügyi mobil konténerkórházat, amely egy hónap alatt készül el, írja a megyei hírportál.

Egymillió forintot ajánlottak fel a halasi kórház alapítványának

Tegnap 08:46

Egymillió forintot ajánlott fel a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház „Jobb Műszer, Kevesebb Szenvedés Alapítvány„ számára a kunfehértói Faddikorr Kft.

Operatív Törzs: Sikerült lassítani a vírus terjedését

20.03.25 15:40

Müller Cecília és Lakatos Tibor beszélt a hadsereg szerepéről, az állampolgárok feladatairól és a fertőzések magyarországi számairól is.

Csodálatos otthoni minikoncertet adott az elmaradt fellépés helyett Miklósa Erika és Balázs János

20.03.24 19:02

A művészek március 23-án Kiskunhalason adtak volna közös koncertet, de a koronavírus-járvány miatt le kellett mondaniuk. Helyette ki-ki saját otthonában rögzítette az Ave Mariát, Wolf Péter szerzeményét.

A békák vándorlását természetvédők segítik

20.03.24 17:57

A tavasz beköszöntével megkezdődött a békák és más kétéltűek vándorlása a szaporodóhelyekhez. A békák, áthaladva a közúton, az autók áldozatává válhatnak, ennek megakadályozására a kiskunhalasi Zöld Közösségért Természetbarát…

Őz ugrott a Honda elé

20.03.24 13:46

Egy valkonyai nő közlekedett Honda típusú autóval a 7536-os számú úton, Valkonya irányából a 7-es számú főút felé, amikor egy őz ugrott a járműve elé, melyet elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Továbbra is öten vannak hatósági karanténban

20.03.22 16:25

Újabb helyzetjelentést adott a megyeszékhely lakosságának közösségi oldalán ma este az új koronavírussal kapcsolatos eddigi és további intézkedésekről Ács Rezső, Szekszárd polgármestere.

Határtalan önbizalom

20.03.22 11:13

A történelmi Magyarország területén 1918 és 1921 között 13 kérészéletű államalakulat jött létre. Zömmel a határ mentén születtek, de kiskunhalasi központtal is álmodtak önálló entitást.

A(z) "Kiskunhalas" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Friss fotók a kiskunhalasi járványkórház építéséről

Az egészségügyi és a járványügyi szakmai tevékenységet kiszolgáló és támogató kiskunhalasi mobil járványkórház, a tervek szerint egy hónap alatt épül meg a helyi börtön területén írja a hiros.hu. A ma készült felvételek jól látszik,…

Közélet

A rendőrség a családon belüli erőszak megnövekedésével számol

A családok összezártsága növeli a családon belüli erőszak lehetőségének növekedését

Életmód

Embert gázolt a vonat Fejér megyében

A balesethez a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották.

Közélet

Távoztak a migránsok a görög-török határtól

Távoztak a görög-török határtól az Európába vágyó migránsok – írta a török állami hírügynökség.

 

Kategória ajánló