Kiskunfélegyháza hírek

Magyar település › Kiskunfélegyháza

Cigarettázás okozhatta a sarkadi tragédiát

19.10.28 16:15

Hétfőről keddre virradó éjszaka kigyulladt egy lakóház Sarkadon, a Táncsics utcában. A tűzoltók egy embert találtak a törmelékek alatt.

Életben maradt a vonattal ütköző autó vezetője

19.10.25 09:43

Életben maradt, de súlyosan megsérült annak az autónak vezetője, amely vonattal ütközött Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között.

Az újszülöttosztálynak gyűjtöttek a tetoválófesztiválon

19.10.21 14:09

A második kiskunfélegyházi tetoválófesztivál résztvevői több mint nyolcszáz ezer forintot gyűjtöttek össze a Bács-Kiskun megyei kórház újszülöttosztálya részére.

Kiütötte a Félegyháza a Hartát

19.10.20 15:06

Az éllovas Harta a 3. helyezett Kiskunfélegyházát fogadta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában. A hazaiaknál kulcsemberek hiányoztak eltiltás miatt.

Kigyulladt egy kisbusz Kiskunfélegyháza térségében

19.10.17 00:18

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kisbusz Kiskunfélegyháza térségében. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik eloltották a lángokat. Az egység az utómunkálatokat végzi a…

A szabadság napja - megemlékezések az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére

19.10.15 14:24

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulójának tiszteletére ünnepi megemlékezést tart Nyíregyháza Megyei Jogú Város önkormányzata október 23-án. A megemlékezések már október 22-én megkezdődnek.

A(z) "Kiskunfélegyháza" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hívja a rendőröket, ha tud valamit a cserbenhagyóról!

Egy járókeretes néninek tolatott neki egy sofőr Kiskunfélegyházán, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A félegyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy autó és sofőrjének megtalálása érdekében.

Közélet

Több kilométeres a kamionsor a csanádpalotai átkelőnél Románia felé, legalább egy órás a várakozási idő

Erős a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, a Romániába tartó kamionoknak két, az autóbuszoknak egy órát kell várakozniuk - közölte szombat délelőtt a rendőrség honlapján.

Magyar település

Pörögj velünk!

A kecskeméti Ciróka Bábszínház kezdeményezésére a gyermeknap alkalmából az ország 13 bábszínháza összefogott, és egy közös programot talált ki.

Magyar település

Két évvel hosszabbított a MOL-Pick Szeged kapusa

A horvát válogatott kapus 2018-ban igazolt a szegediekhez.

 

Kategória ajánló