Kiskunfélegyháza hírek

Magyar település › Kiskunfélegyháza

Meghamisította az érettségi eredményeit

20.03.22 14:19

Az egyik kiskunfélegyházi oktatási intézmény vezetője 2020. február közepén feljelentést tett a helyi rendőrségen közokirat-hamisítás gyanúja miatt.

Hamis papírokkal akart érettségizni egy félegyházi nő

20.03.22 13:43

Az egyik kiskunfélegyházi oktatási intézmény vezetője 2020. február közepén feljelentést tett a helyi rendőrségen közokirat-hamisítás gyanúja miatt.

Kiskunfélegyházán jelenleg nincs koronavírussal fertőzött személy

20.03.18 13:46

A helyi operatív törzs vezetőjének, Csányi József polgármesternek legfrissebb (szerdai) tájékoztatója szerint kibővítették a gyermekétkeztetésben részesülők körét Kiskunfélegyházán.

Hétfőtől ütemezett betegellátás van a félegyházi kórházban

20.03.16 10:07

A kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi Telephelyén a járóbeteg-ellátás egyes területein ütemezett betegellátást vezettek be hétfőtől.

A templom előtt rabolt a félegyházi férfi

20.03.14 10:28

Tavaly, karácsony előtt egy kiskunfélegyházi templom bejáratánál egy idős asszony válláról lerántott egy táskát a fiatal rabló. A sértett a rablás közben a térkőbe beütötte a fejét.

Zsidó síremlékeket rongáltak meg az egyik kiskunfélegyházi temetőben

20.03.12 15:07

A zsidó felekezethez tartozó síremlékeket döntöttek le ismeretlen elkövetők a Bács-Kiskun megyei Kiskunfélegyházán - közölte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) csütörtökön az MTI-vel.

A(z) "Kiskunfélegyháza" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hívja a rendőröket, ha tud valamit a cserbenhagyóról!

Egy járókeretes néninek tolatott neki egy sofőr Kiskunfélegyházán, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A félegyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy autó és sofőrjének megtalálása érdekében.

Közélet

Édesanyja talált rá Petics Kristóf holttestére

A rendőrség idegenkezűségre utaló nyomot nem talált, a tragédiát vizsgálják.

Magyar település

Koós Károly újabb két évre aláírt

Újabb két évre kötelezte el magát az SG Kecskemét Futsal kötelékébe Koós Károly. A klub vezetősége elsőként a vezetőedzővel állapodott meg, így ő az első biztos pont a csapat összetételét illetően.

Magyar település

Világszínvonalú geoinformatikai szoftverek a Szegedi Tudományegyetemen

Az elmúlt években különböző pályázati forrásokból frissítette szoftverállományát a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Földrajzi és Földtudományi Intézet Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszéke,…

 

Kategória ajánló