Kiskunfélegyháza hírek

Magyar település › Kiskunfélegyháza

Életben maradt a vonattal ütköző autó vezetője

19.10.25 09:43

Életben maradt, de súlyosan megsérült annak az autónak vezetője, amely vonattal ütközött Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között.

Az újszülöttosztálynak gyűjtöttek a tetoválófesztiválon

19.10.21 14:09

A második kiskunfélegyházi tetoválófesztivál résztvevői több mint nyolcszáz ezer forintot gyűjtöttek össze a Bács-Kiskun megyei kórház újszülöttosztálya részére.

Kiütötte a Félegyháza a Hartát

19.10.20 15:06

Az éllovas Harta a 3. helyezett Kiskunfélegyházát fogadta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában. A hazaiaknál kulcsemberek hiányoztak eltiltás miatt.

Kigyulladt egy kisbusz Kiskunfélegyháza térségében

19.10.17 00:18

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kisbusz Kiskunfélegyháza térségében. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik eloltották a lángokat. Az egység az utómunkálatokat végzi a…

A szabadság napja - megemlékezések az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére

19.10.15 14:24

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulójának tiszteletére ünnepi megemlékezést tart Nyíregyháza Megyei Jogú Város önkormányzata október 23-án. A megemlékezések már október 22-én megkezdődnek.

Erős a forgalom a fővárosba vezető utakon

19.10.07 15:02

Több helyen balesetek is lassítják a forgalmat az országban. Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: A 37-es főúton, Sátoraljaújhely belterületén két autó ütközött össze a 381-es főúti csomópontnál. A 76-os km-nél…

Lezárt vizsgálat: garázda autós

19.10.06 19:27

Lezárt vizsgálat: garázda autós Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 06., v - 11:01 A kiskunfélegyházi rendőrök vádemelést javasolnak az ellen a férfi ellen, aki mérgében egy kővel verte a munkagép oldalát.

Országos Western Bajnokság az ország egyik legszebb birtokán

19.10.02 13:40

Magyarország Legszebb Birtokai közé választották a kiskunfélegyházi Fekete Lovastanyát, ahol Fekete Benő és családja szarvasmarha- és lótenyésztéssel foglalkozik. Farmjuk idén az Országos Western Bajnokság döntőjének is otthont…

A(z) "Kiskunfélegyháza" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Halálos gázolás Kiskunfélegyházánál

Félpályás forgalomkorlátozás mellett helyszínelnek a rendőrök a 451-es úton Kiskunfélegyháza közelében, ahol tragikus baleset történt csütörtökön az esti órákban – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Életmód

Egy autó motortere füstölt Kecskeméten

A tűzoltók megkezdték a jármű visszahűtését. Egy személyautó motortere füstölt Kecskeméten, a Mártírok útján. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral előbb megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd megkezdték az autó izzó…

Magyar település

Félpályán megindult a forgalom a 445-ös főúton

Tovább folynak a helyszíni munkálatok a Kecskemét külterületén csütörtökön délután történt balesetnél – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Közélet

Eltűnt milliók a pécsi önkormányzatnál - csalás miatt nyomoz a rendőrség

Plusz 18 millió forintot kell kifizetnie Pécs önkormányzatának arra a projektre, amelynek célja a Budai Nagy Antal utcai óvoda és bölcsőde felújítása volt – derül ki abból az előterjesztésből, amelyet Péterffy Attila, a baranyai…

 

Kategória ajánló