Kiskunfélegyháza hírek

Magyar település › Kiskunfélegyháza

Meghamisította az érettségi eredményeit

20.03.22 14:19

Az egyik kiskunfélegyházi oktatási intézmény vezetője 2020. február közepén feljelentést tett a helyi rendőrségen közokirat-hamisítás gyanúja miatt.

Hamis papírokkal akart érettségizni egy félegyházi nő

20.03.22 13:43

Az egyik kiskunfélegyházi oktatási intézmény vezetője 2020. február közepén feljelentést tett a helyi rendőrségen közokirat-hamisítás gyanúja miatt.

Kiskunfélegyházán jelenleg nincs koronavírussal fertőzött személy

20.03.18 13:46

A helyi operatív törzs vezetőjének, Csányi József polgármesternek legfrissebb (szerdai) tájékoztatója szerint kibővítették a gyermekétkeztetésben részesülők körét Kiskunfélegyházán.

Hétfőtől ütemezett betegellátás van a félegyházi kórházban

20.03.16 10:07

A kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi Telephelyén a járóbeteg-ellátás egyes területein ütemezett betegellátást vezettek be hétfőtől.

A templom előtt rabolt a félegyházi férfi

20.03.14 10:28

Tavaly, karácsony előtt egy kiskunfélegyházi templom bejáratánál egy idős asszony válláról lerántott egy táskát a fiatal rabló. A sértett a rablás közben a térkőbe beütötte a fejét.

A(z) "Kiskunfélegyháza" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Kigyulladt egy családi ház konyhája Budapest XVI. kerületében

Kigyulladt egy családi ház konyhája szombat reggel a Budapest XVI. kerületében húzódó Lipcse utcában. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését…

Magyar település

Motorosok tisztelegtek az egészségügyben dolgozók előtt Kecskeméten

Közel 100 motoros énekelte egyszerre az Ismerős Arcok Nélküled című számát. A Kecskeméti Mentőállomás előtti parkolóban volt a gyülekező. Először háromnegyed 8-kor tapssal hívták fel figyelmüket a mentősöknek: itt vannak a…

 

Kategória ajánló