Kis Grófo hírek

Ismert személy › Kis Grófo

Szijjártó Péter Kis Grófóval bulizott

20.10.11 22:07

A hazai mulatóssztár oldalán szelfizett Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter szombat este 9 óra 50 perckor tette közzé az ezt tanúsító posztot a Facebook-oldalán. A nézését meg a járását az akkor még Kis Grófo néven ismert…

Kis Grófo hetente többször jár gyúrni

20.08.19 07:04

Kis Grófo tavaly nyáron még a teniszben akart zajos sikereket elérni, de mára belátta, logisztikailag ezt nehezen tudta kivitelezni. Grófo ezért döntött úgy, hogy inkább a gyúrásra koncentrál!

Nagyinterjú: Juhász Roland

20.06.24 14:14

Miért nem tudta visszacsalogatni Husztit a válogatottba? Miért szeret ingatlanokkal foglalkozni? Coldplay vagy Kis Grófo? A FourFourTwo magazin olvasóinak kérdéseire válaszol: Juhász Roland.

Kis Grófónak betett a járvány

20.06.21 07:16

Kis Grófónak minden vágya volt, hogy a főváros közelébe költözhessen családjával, de a járvány miatt hónapok óta áll az építkezés.

Kis Grófo valóra váltotta egyik rajongója álmát

20.06.11 07:04

Valóra váltotta egy műtős álmát Kis Grófo, a mulatóskirály, aki egyik rajongóját köszöntötte fel annak 30. születésnapján.

Egyéves lett Grofó hercegnője, eközben rengeteg pénztől estek el

20.05.11 08:34

Elmaradt fellépései miatt milliós bevételektől esett el, mégsem folyamodna segélyért Kis Grófo. Nem is szorul rá, mert a családja az építőiparban is érdekelt. A karanténidőszakban szerényebben shoppingolnak, és élvezik az együtt töltött időt.

Kis Grófo már írja az új karanténhimnuszt, jön a Kijárási

20.04.01 08:56

Újabb nagy dobásra készül Kis Grófo, akinek feltett célja egy kis mosolyt csalni az emberek arcára a koronavírus-járvány idején. A fiatal énekes eddigi dalai mind a mulatozásról szólnak, a Kijárási című számmal pedig azt akarja bebizonyítani, hogy a…

A(z) "Kis Grófo" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Szijjártó Péter Kis Grófóval bulizott

A hazai mulatóssztár oldalán szelfizett Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter szombat este 9 óra 50 perckor tette közzé az ezt tanúsító posztot a Facebook-oldalán. A nézését meg a járását az akkor még Kis Grófo néven…

Megye

Több százan gyújtottak gyertyát a kalandparkban elhunyt fiú emlékére

Több százan gyűltek össze a keszthelyi Vajda János Gimnázium előtt tegnap este, hogy gyertyát gyújtsanak annak a fiúnak az emlékére, aki egy Vas megyei kalandparkban vesztette életét. A 15 éves diák csütörtökön zuhant a mélybe,…

Kultúra és szórakozás

Élőben közvetítik a kecskeméti Bohém Ragtime & Jazz Fesztivált

A fesztivál a vasárnapi örömzenével egybekötött koncerttel zárul.

Közélet

Niedermüller vallomása perdöntő lehet az áramlopási ügyben

Az M1 értesülései szerint Niedermüller Pétert, Erzsébetváros DK-s polgármesterét is beidézhetik a rendőrségre a VII

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló