Király Linda hírek

Ismert személy › Király Linda

Király Linda 35 kiló mínusznál nem áll meg

20.07.22 12:41

Már két éve szingliként éli a hétköznapjait, de egyáltalán nem bánja, sőt most a legboldogabb. Király Linda az életmódváltásáról, fogyásáról, jövőbeli terveiről és a nagynéni szerepről az nlc-nek mesélt.

Vesedonor lett Király Linda sógornője, Jessicánál komplikáció lépett fel

20.07.02 10:52

Nehéz napokon van túl Király Linda és családja. Az énekesnő sógornője, Jessica, akit húgaként szeret, egy transzplantációs láncban vett részt. Ben felesége odaadta egyik veséjét egy nőnek, akinek hozzátartozója pedig Jessica nevelőapján segített. A műtét…

Unokája tette könnyebbé Bangó Margit napjait a karantén alatt

20.05.19 09:51

A kijárási korlátozások feloldásával újra kezd kinyílni a világ, egyre kevésbé érezhetjük a járvány okozta veszélyeket is. Az újranyitás az eddig karanténban lévő nagypapáknak és nagymamáknak is reményt ad arra, hogy hónapok után végre újra láthassák és…

Király Linda beállt a pult mögé

20.03.11 06:34

Hétfőn ünnepelte negyedik születésnapját Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosságbarát közösségi és kulturális tere, a Premier Kultcafé.

A(z) "Király Linda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Király Linda 35 kiló mínusznál nem áll meg

Szórakoztató podcast hírek a legérdekesebb filmekről, televíziós- és streaming csatornák választékából, a színházi életről, könyvekről, és a kulturális életről.

Ismert személy

Radics Gigi babakocsis képet posztolt: "Végre megérkezett..."

Radics Gigi babakocsis képet posztolt: "Végre megérkezett..." - Fotó

Ország

Egy amerikai férfi elültette a rejtélyes kínai magvakat

Egy amerikai férfi elültette a Kínából érkezett különös magvakat. Az amerikai hatóságok szerint ez nem volt jó ötlet.

Ismert személy

Döbbenetes a változás! Így nézett ki Tóth Vera 8 éve, így fest most

Elképesztő előtte-utána fotón mutatta meg Tóth Vera, mennyit sikerült fogynia az elmúlt nyolc évben: az énekesnő elárulta, nagyon hosszú és fájdalmas út árán érte el mostani alakját.

 

Kategória ajánló