Kína hírek

Ország › Kína

Nem adják ki újra a Devotiont!

Tegnap 20:09

A Red Candle Games játéka, a Devotion szépen felhúzta a kínai játékosokat (mivel a kínai elnökre, Xi Jinpingre való, nem épp pozitív utalások voltak benne), és miután a kínai kiadót padlóra küldte, a nemzetközi kiadó is eltávolodott tőle… „Mi a tajvani Red…

Háromkarú szörnyeket telepítenek a tengerbe

Tegnap 14:15

A GE megújuló energiás üzletága annyira bízik a tengeri szélenergia-piac kínai boomjában, hogy bejelentette: gyárat nyit, és a legnagyobb offshore szélturbina modelljeit építheti Kantonban.

Napi kínai horoszkóp 2019. július 16.: Mennyi időt adsz magadnak kedden?

Tegnap 05:06

A pozitív változást, a sikert, az eredményeket mindenki szeretné gyorsan megtapasztalni az életében. A kínai horoszkóp szerint ugyanakkor mindennek eljön a maga rendje és ideje. Adj időt magadnak, ez ma a legfontosabb üzenet…

Fokozza az olaj- és földgáz-kitermelését Kína

19.07.15 17:33

Kína idén is növelte olajtermelését, és termelő-beruházásai fokozásával a kitermelés további emelését készíti elő - adta hírül az MTI.

Kettős nyomás Magyarországon az ujgur átnevelő táborok ügyében

19.07.15 16:15

Hova álljon Magyarország a kelet-nyugati törést jelentő ujgur kérdésben? A nyugati szövetségesek és Kína is elvárja az igazodást.

Több mint kétszeresére nőtt a nyeresége a világ legnagyobb autóakkumulátor-gyártójának

19.07.15 15:00

Az év első felében az elektromos járművek növekvő keresletének köszönhetően több mint duplájára nőtt a nyeresége a világ legnagyobb autóipari akkumulátorokat gyártó vállalatának, a kínai Contemporary Amperex Technology Co., Ltd.-nek. (CATL).

Momentum: A Huawei veszélyes

19.07.15 13:30

Míg a magyar ellenzéki pártok többsége nem igazán nyilvánult meg eddig a Huawei-ügyben, a Momentum nemrég félreérthetetlen nyilatkozatot tett. Ők az elsők a magyar politikai szférában, akik szerint a kínai gyártót érintő kémvádak nem…

A(z) "Kína" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés