Kína hírek

Ország › Kína

Csehország is berendel a kínai Sinopharm vakcinából

Tegnap 21:40

Kína, Milos Zeman cseh államfő kérésére koronavírus elleni Sinopharm vakcinát szállít Csehországnak – közölte Jirí Ovcácek, cseh elnöki szóvivő szerda este a Twitteren.

Zacher Gábor szerint teljesen mindegy, hogy melyik vakcinát kapjuk meg

Tegnap 16:20

Zacher Gábor toxikológus megosztotta véleményét a hazánkban elérhető vakcinák hatékonyságával kapcsolatban, s bár korábban jelezte, fenntartásai vannak a kínai oltóanyaggal szemben, most úgy véli, teljesen mindegy, hogy melyik vakcinával…

Kunhalmi Ágnes: beadatom a kínai vakcinát

Tegnap 13:43

A szocialisták társelnöke lapunknak úgy fogalmazott, ha az jut neki, el fogja fogadni a kínai Sinofarm vakcinát, mert szerinte a botrányok ellenére is ez a leginkább felelősségteljes magatartás.

Lassult a kínai ipar növekedése

Tegnap 13:43

Lassult a kínai szolgáltatóipar teljesítményének a növekedése.

Dr. Csókay András: ezt kell tudni a kínai vakcináról

Tegnap 13:10

A Mária Rádió videójában dr. Csókay András mondja el a véleményét a vakcinákról, a kínai oltóanyagot külön is részletezve.

A(z) "Kína" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Csehország is rendelt a kínai vakcinából

Kína Milos Zeman cseh államfő kérésére koronavírus elleni Sinopharm vakcinát szállít Csehországnak – közölte Jirí Ovcácek, cseh elnöki szóvivő szerda este a Twitteren.

Nagyvilág

Csehország is rendelt a kínai vakcinából

Kína Milos Zeman cseh államfő kérésére koronavírus elleni Sinopharm vakcinát szállít Csehországnak – közölte Jirí Ovcácek, cseh elnöki szóvivő szerda este a Twitteren.

Életmód

Már a harmadik hullámra készülnek Ukrajnában

Ukrajnában pontosan egy éve azonosították az első fertőzöttet az országban, eközben ismét nagyot nőtt szerdára a megelőző naphoz képest az új betegek száma, az egészségügyi miniszter ugyanakkor napi tájékoztatóján afelől…

Ország

Az USA 10 legnagyobb tiszta energiát vásárló vállalata 2020-ban

A REBA által kiadott jelentés kiemeli a legfontosabb szereplőket és arra világít rá, hogy az erőművi nagyságrendű napenergia volt a legkeresettebb megújuló erőforrás az ország legnagyobb vállalatainak körében.

 

Kategória ajánló