Kim Dzsongun hírek

Politikus › Kim Dzsongun

Kim Dzsong Un duzzog, mert nem teljesült az előző ötéves terv Észak-Koreában

21.01.06 09:34

Szinte egyik szektorban sem teljesültek az előző ötéves gazdasági terv célkitűzései Észak-Koreában – jelentette ki az országot vezető Kim Dzsong Un szerdán a kormányzó Koreai Munkapárt kongresszusának megnyitásakor.

Nem jött össze az ötéves terv Észak-Koreában

21.01.06 05:49

Szinte egyik szektorban sem teljesültek az előző ötéves gazdasági terv célkitűzései Észak-Koreában - jelentette ki az országot vezető Kim Dzsong Un szerdán a kormányzó Koreai Munkapárt kongresszusának megnyitásakor.

Orosz koronavírus-vakcinával oltják be Észak-Korea felső tízezrét

20.12.16 14:22

A japán Asahi lap értesülései szerint Észak-Korea az elmúlt napokban orosz Szputnyik V COVID-19 elleni védőoltásokat, valamint kínai diagnosztikai eszközöket és termográfokat vásárolt meg.

Észak-Korea már letette a garast az orosz vakcina mellett

20.12.15 20:19

Hivatalosan nincs ott járvány, de vettek az oltóanyagból. Kim Dzsongun állítólag még nem oltatja magát, egyelőre figyeli, hogy teljesen rendben van-e az anyag.

Kim Dzsong Un berágott Dél-Koreára a koronavírus miatt

20.12.09 06:41

Észak-Korea megdühödött Dél-Koreára, mert az kétségbe vonta, hogy egyáltalán nincs északon koronavírus-fertőzött, és az „arcátlan” kijelentés következményeire figyelmeztetett – adta hírül szerdán a dél-koreai sajtó.

Kim Dzsongunt beolthatták egy kísérleti koronavírus-vakcinával

20.12.01 12:31

Kim Dzsongunt és családját beoltotta Kína egy kísérleti koronavírus-vakcinával – állítják amerikai elemzők japán hírszerzési forrásokra hivatkozva.

Kim Dzsongun retteg: komplett városokat zárt le és embereket végeztetett ki

20.11.28 17:22

Kim Dzsongun teljesen lezárta Észak-Korea fővárosát, Phenjant, betiltotta a tengeri halászatot és két embert is kivégeztetett a koronavírus-prevenció jegyében – mondták el dél-koreai hírszerzők az ország parlamentjének az NBC beszámolója szerint.

Újabb megdöbbentő hírek érkeztek Észak-Koreából

20.11.27 11:40

A dél-koreai kémügynökség információi szerint a koronavírus elleni védekezés céljából legalább két embert kivégeztek, betiltották a tengeri halászatot és lezárták a fővárost is – tette közzé az ABC News.

Észak-Korea rakétákkal üdvözölheti Bident

20.11.19 10:52

Az észak-koreai rezsim még mindig nem reagált az amerikai elnökválasztás eredményére, de a múltból kiindulva Kim Dzsongun szinte biztosan provokációval válaszol majd a hatalomátadásra.

A(z) "Kim Dzsongun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés