Kim Dzsongun hírek

Politikus › Kim Dzsongun

Nem túl biztató: elmarad a harmadik a Trump-Kim találkozó

20.07.07 07:07

Észak-Korea nem érdekelt újabb tárgyalásokban az Egyesült Államokkal, és felszólítja Dél-Koreát, hogy hagyjon fel a közvetítési kísérletekkel - jelentette ki Kvon Dzsong Gun, az észak-koreai külügyminisztérium amerikai ügyekért felelős részlegének vezetője…

Kim Dzsong Un meghalt, az elmúlt hónapokban a hasonmása szerepelt - ezt gyanítják a megfigyelők

20.06.27 14:13

Újraéledtek a Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor halálával kapcsolatos pletykák, miután Japán azt állítja, a vezér egészségével kapcsolatban, a koronavírus-járvánnyal is összefüggésben valamiféle gyanú merült fel.

Phenjan röplapokkal „lő” vissza

20.06.24 07:55

Röplapokkal bosszantja egymást Észak- és Dél-Korea. Az utóbbi akár a hadsereget is bevetheti az északról érkező cédulahozó drónok ellen.

Ezért retteg az egész világ Kim Dzsongun húgától

20.06.22 17:02

Egyre fontosabb szerepet játszik a feszült helyzetben. Könnyen lehet, hogy hamarosan egy fiatal nő gyújtja be azt a szikrát, amely már évek óta háborúval fenyegeti a Koreai-félsziget törékeny békéjét. Az észak-koreai diktátor, Kim Dzsongun (36) húga,…

Tovább éleződik a feszültség: Észak-Korea röplapokkal akar válaszolni déli szomszédja hasonló akciójára

20.06.20 07:16

Nagy mennyiségű röplap bevetésével készül Észak-Korea válaszolni Dél-Korea korábbi akciójára, amelyben a szomszédos ország vezetőit és népét bírálták - derült ki a phenjani állami média szombati jelentéséből.

Kim Dzsongun húga állhat a két Korea közötti konfliktus kiújulása mögött

20.06.19 21:01

A keddi nap során Észak-Korea felrobbantotta a két Korea-közötti összekötő irodát. A kommunista rezsim azzal indokolja tettét, hogy Phenjan volt az agresszor, amikor is röplapokat kezdett el osztogatni Észak-Korea területén. A konfliktusban pedig…

Észak-Korea felrobbantotta a keszongi Korea-közi összekötő irodát

20.06.15 19:25

Röviddel a robbanás előtt az észak-koreai hadsereg vezérkara közleményében arról tájékoztatott, hogy fontolóra vette a hadsereg bevonulását a két Koreát elválasztó fegyvermentes övezetbe.

A(z) "Kim Dzsongun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés