Kim Dzsongun hírek

Politikus › Kim Dzsongun

Charles Gati: Trump Orbán után

19.06.11 21:23

Egy hónappal ezelőtt találkozott a Fehér Házban Donald Trump Orbán Viktorral. Arról akarok írni, hogy ennek a találkozónak a két ország számára semmiféle gyakorlati eredménye vagy következménye egyelőre nincs.

"Észak-Korea nyilvános kivégzéseket hajt végre, hogy félelmet keltsen az emberekben"

19.06.11 08:07

Ezt egy dél-koreai kutatóintézet állítja. A jelentés szerint a kommunista országban több mint 300 nyilvános rendezvényen hajtottak végre kivégzést. Közben amerikai sajtóforrások azt írták: Kim Dzsong Un 2017-ben meggyilkolt féltestvére a CIA-nek…

Donald Trump újabb levelet kapott Kim Dzsong Untól

19.06.11 07:40

Trump hangsúlyozta: Kim Dzsong Un betartotta szavát, Észak-Korea immár nem hajt végre kísérleteket hosszú hatótávolságú nukleáris rakétákkal.

Kim Dzsong Un nekiment az észak-koreai tömegjátékok szervezőinek: leállították a fesztivált

19.06.05 10:02

Bizonytalan időre felfüggesztették Észak-Koreában az idei tömegjátékok fesztiváljának rendezvényeit, miután Kim Dzsong Un éles bírálatokat fogalmazott meg a szervezők felé a nyitóelőadással kapcsolatban - közölték külföldi turistairodák szerdán.

A(z) "Kim Dzsongun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés