Kim Dzsongun hírek

Politikus › Kim Dzsongun

Donald Trump újabb levelet kapott Kim Dzsong Untól

19.06.11 07:40

Trump hangsúlyozta: Kim Dzsong Un betartotta szavát, Észak-Korea immár nem hajt végre kísérleteket hosszú hatótávolságú nukleáris rakétákkal.

WSJ: A CIA-nek dolgozott Kim Dzsong Un meggyilkolt féltestvére

19.06.11 05:04

- Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) informátora volt Kim Dzsong Un féltestvére, Kim Dzsong Nam, akit két évvel ezelőtt gyilkoltak meg Malajziában - értesült a The Wall Street Journal (WSJ).

Kim Dzsong Un nekiment az észak-koreai tömegjátékok szervezőinek: leállították a fesztivált

19.06.05 10:02

Bizonytalan időre felfüggesztették Észak-Koreában az idei tömegjátékok fesztiváljának rendezvényeit, miután Kim Dzsong Un éles bírálatokat fogalmazott meg a szervezők felé a nyitóelőadással kapcsolatban - közölték külföldi turistairodák szerdán.

Újra felbukkant Kim Dzong Un húga

19.06.03 09:55

Ötvenhárom nap után először jelent meg újra a nyilvánosság előtt Kim Dzsong Un észak-koreai vezető húga egy sportrendezvényen, amelyről a KCNA észak-koreai állami hírügynökség is beszámolt kedden.

Kim Dzsong Un tisztogatásba kezdett a vietnami csúcs kudarca miatt

19.05.31 11:07

Több munkatársával együtt kivégezték Észak-Koreában Kim Hjok Csol diplomatát, aki korábban a nukleáris leszerelésről szóló nemzetközi tárgyalások egyik delegációvezetője volt, és részt vett a Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és Donald…

A(z) "Kim Dzsongun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Kim Dzsongun három hete nem jelent meg a nyilvánosság előtt

Az észak-koreai vezető állítólag nemrég a nukleáris elrettentés megerősítéséről egyeztetett.

Ország

Lövöldöztek Észak- és Dél-Korea határán, de nagy a hallgatás

Mind Észak-Korea, mind Dél-Korea megsértette az 1950-53-as koreai háborút lezáró fegyverszünetet május 3-án, amikor a két ország határán csapataik tüzet nyitottak - állapította meg az amerikai vezetés alatt álló, a koreai fegyverszünet…

Ország

A járvány miatt a tervezettnél gyorsabban vonulnak ki az amerikaiak Afganisztánból

A tervezettnél gyorsabban halad az amerikai csapatok kivonása Afganisztánból, és ennek legfőbb oka a koronavírus terjedése - közölték amerikai és Nato-tisztségviselők.

Ország

Robotpincér szolgálja ki a vendégeket egy dél-koreai kávézóban

A gyártók idén legkevesebb harminc kávézót akarnak ellátni robotokkal.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló