Kim Dzsongun hírek

Politikus › Kim Dzsongun

Kim Dzsong Un új fegyver kifejlesztésével fenyegeti a gengszter Amerikát!

20.01.01 12:04

Kim az állampárt központi bizottsága előtt helyi idő szerint szerdán elmondott felszólalásában nem jelentette ki nyíltan, hogy Észak-Korea nem folytatja a leszerelési tárgyalásokat, hanem azt magyarázta, hogy az ország elrettentő ereje fejlesztésének…

Észak-Korea elszánta magát a harcra, egynapos ultimátumot adott

19.12.31 20:00

Észak-Korea elszánta magát a nehéz és elhúzódó küzdelemre a forradalom végső győzelméig - mondta Kim Dzsong Un, az ország vezetője az állampárt központi bizottságának az ülésén, kedden.

Kim Dzsong Un elismerte, hogy Észak-Korea bajban van

19.12.30 07:27

Figyelmeztette a Koreai Munkapárt főbb vezetőit Kim Dzsong Un észak-koreai vezető, hogy országa súlyos gazdasági helyzetben van, és azonnali intézkedéseket szorgalmazott a helyzet javítására.

Ez lehet Trump „karácsonyi ajándéka” Észak-Koreától

19.12.23 20:01

Észak-Korea azt fontolgatja, hogy megszakítja a nukleáris leszerelésről szóló tárgyalásokat az Egyesült Államokkal, ez lehet az ázsiai diktatúra korábban beharangozott „karácsonyi ajándéka” az amerikai elnök számára – írja a CNN. Kim…

Szenilis vénembernek csúfolta Trumpot Kim Dzsongun

19.12.06 10:21

Egy év szünet után visszatért az óvodadiplomácia a koreai-amerikai kapcsolatokban.

A(z) "Kim Dzsongun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés