Kim Dzsongun hírek

Politikus › Kim Dzsongun

Olyat tett Kim Dzsong Un, amire még nem volt példa

20.04.15 12:14

Nem jelent meg Kim Dzsong Un észak-koreai vezető a kommunista állam alapítójának, Kim Ir Szennek a születésnapja alkalmából rendezett megemlékezésen, csütörtökön az ország állami médiája nem adott hírt a vezető ilyenkor szokásos…

Észak-Korea: szigorúbb intézkedések kellenek a lakosság védelmében

20.04.12 10:24

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető részvételével vitatta meg a koronavírus-járvány megfékezéséhez szükséges újabb intézkedéseket az országot irányító Koreai Munkapárt politikai bizottsága.

Észak-Korea eddig hivatalosan egyetlen koronavírus-fertőzést sem erősített meg, de azért szigorítanak az intézkedéseken

20.04.12 09:25

Kim Dzsongun észak-koreai diktátor részvételével vitatta meg a koronavírus-járvány megfékezéséhez szükséges újabb intézkedéseket az országot irányító Koreai Munkapárt politikai bizottsága – jelentette a helyi állami média nyomán az MTI.

Ismét rakétákat lőtt ki Észak-Korea

20.03.09 05:46

A dél-koreai hadsereg közlése szerint Észak-Korea három azonosítatlan rakétát lőtt ki a Japán-tenger irányába.

Pártértekezletet tartott Kim Dzsong Un és elmondta véleményét a koronavírusról

20.02.29 08:25

Súlyos következményei lesznek, ha a koronavírus-járvány eléri az országot, szigorítani kell a megelőzésen, de "a gazdasági célokat a járvány elleni erőfeszítések ellenére is el kell érni" - szögezte le Kim Dzsong Un, Észak-Korea vezetője pártértekezleten.

Kim Dzsong Un együttérzését fejezte ki a kínai elnöknek

20.02.01 12:58

Táviratban fejezte ki együttérzését Kim Dzsong Un észak-koreai vezető Hszi Csin-ping kínai elnöknek, a koronavírus áldozatai miatt – jelentette a Kcna észak-koreai állami hírügynökség szombaton.

A(z) "Kim Dzsongun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés