Kim Dzsongun hírek

Politikus › Kim Dzsongun

Katonai parádét tartott Észak-Korea, Kim Dzsongun is jelen volt a felvonuláson

21.01.15 09:15

Dél-koreai források alapján Észak-Koreában a nagy vezető jelenlétével egy nagyszabású katonai parádét rendeztek meg a Munkapárt kongresszusa apropóján.

Kim Dzsong Un a katonai képességek kiépítését és nagyobb nukleáris elrettentést sürgetett

21.01.13 07:00

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető országa katonai képességeinek kiépítését és nagyobb nukleáris elrettentést sürgetett a Koreai Munkapárt VIII. kongresszusának zárónapján - közölte szerdán a KCNA állami hírügynökség.

Tisztújítás Észak-Koreában: Kim Dzsongun húga elveszítette a pozícióját

21.01.11 19:46

Az Észak-Koreát irányító Munkáspárt tisztújító közgyűlését követően eltűnt a politikai bizottságból Kim Dzsongun húgának, Kim Jodzsongnak a neve, ez pedig kérdéseket vet fel, tekintve, hogy eddig évekig egyre nagyobb befolyása volt.

Megválasztották Kim Dzsong Unt a Koreai Munkapárt főtitkárának

21.01.11 06:34

A kommunista diktátor ezzel megszerezte magának a 2011-ben elhunyt apja, Kim Dzsong Il halála óta betöltetlen tisztséget – közölte a KCNA állami hírügynökség.

Kim Dzsong Un fenyeget: csúcstechnológiájú fegyvert fejlesztenek

21.01.09 12:10

Az észak-koreai diktátor a Koreai Munkapárt kongresszusán beszélt arról is, hogy országa képes jelentősen kibővíteni nukleáris arzenálját.

Kim Dzsong Un szerint Észak-Korea fejlődésének fő gátja az Egyesült Államok

21.01.08 11:08

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető szerint nem változik országa irányában Washington ellenséges politikája, akárki foglalja is el a Fehér Házat.

A(z) "Kim Dzsongun" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Kim Dzsong Un gyönyörűségére vált ez a katonai esemény

Észak-Koreában díszszemlét tartottak csütörtökön a Koreai Munkapárt nyolcadik kongresszusának tiszteletére.

Ország

A Google szerint már a biztonsági kutatókat is átverik a hackerek

Az óriáscég azt állítja, hogy az észak-koreai vezetés támogatja azt a kampányt, amelyben a hackerek biztonsági szakembereket támadnak.

Ország

Kiderült, mennyi eladott Galaxy S21-gyel számol a Samsung

Korábban arról számoltunk be, hogy az előzetes adatok alapján népszerűbbnek tűnik a Galaxy S21 széria az elődjénél, a legfrissebb hírek szerint azonban a Samsung nem számol több eladással. Mutatjuk, mennyi fogyhat az új…

Nagyvilág

A francia kormány szerint az éjszakai kijárási tilalom nem elégséges a járvány megfékezésére

A francia kormány több forgatókönyvet is tanulmányoz, beleértve a nagyon szigorú karantént is, miután a jelenleg érvényben lévő, délután 6 órakor kezdődő éjszakai kijárási tilalom nem elég hatékony a koronavírus-járvány…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló