Kilakoltatás hírek

Közélet › Kilakoltatás

Videón a mai nyíregyházi kilakoltatás

20.10.07 10:18

Tüntetés is volt Nyíregyházán, de végül atrocitás nem történt. Az önkormányzat szerint többmilliós tartozás miatt kellett távozniuk a családoknak.

Karácsony adós a parkolási rendszerrel

20.10.05 06:40

Karácsony Gergely főpolgármester hivatalba lépése után egy évvel sem tett semmit azért, hogy – kampányígéreteinek megfelelően – élhetőbb legyen Budapest.

„Ha ebből is bajom lesz, hát öljenek meg!” – Kibontotta a falat és visszaköltözött a régi lakásába Bíró Ica

20.09.18 17:19

Most aztán valóban illik a Metal Lady elnevezés Bíró Icára (63), ugyanis az éj leple alatt egy egész falat kibontott! Óriási meglepetés érte a kilakoltatására érkező végrehajtót, mivel Ica titokban visszaköltözött a saját lakásába, amelyből korábban kirakták.

Rendőröket vittek kórházba Bíró Ica kilakoltatásáról

20.09.17 16:11

A Blikk cikke szerint a Krisztina körúti ház magasföldszintjén még mindig sokan vannak az egykori modell lakásában. Az egyik lakó azt mondta, még mindig tart a helyszínelés, sőt, már a a nyomozó ügyészség is kint van.

Jönnek a kilakoltatások a moratórium után?

20.09.15 14:22

Tíz százalék körüli nem teljesítő hitelállomány alakulhat ki, ami tömegesen dönthet be lakáshiteleket.

Viharkárok és kilakoltatás a kolozsnémai idősotthonban

20.08.18 12:23

Kolozsnémán községi fennhatóság alatt, két épületben működik az idősek otthona. A Komáromi járást is érintő hétfői özönvízszerű zivatar során a zöldövezetben fekvő panziórészbe befolyt az el nem nyelt esővíz, s az ott élő 18 lakót önkéntes tűzoltók…

A(z) "Kilakoltatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Videóra vették a kilakoltatást: többmilliós tartozás miatt kellett távozniuk a családoknak

Tüntetés is volt Nyíregyházán, de végül atrocitás nem történt. Az önkormányzat szerint többmilliós tartozás miatt kellett távozniuk a családoknak - írta meg a 24.hu.

Ismert személy

Botrány: álmában törték rá a falat Bíró Icára

Újra áll a bál Bíró Ica lakásánál. A Metal Lady kedd hajnalban arra ébredt, hogy egykori lakásának a falát áttörték. – Arra ébredtem, hogy döng az egész ház. Hirtelen azt se tudtam, mi történik, arra lettem figyelmes, hogy a…

Közélet

Törökországban elítéltek 27 embert egy 2014-es hírszerzési ügy kapcsán

Összesen 50 vádlottat állítottak terrorizmussal való kapcsolatok és kémkedés vádjával bíróság elé.

Közélet

A délelőtt teszteltek közül hatan pozitívak Naszvadon

A Komáromi járás legifjabb városában, Naszvadon reggel 7 óra óta két helyszínen kialakított négy mintavételi ponton folyik az ingyenes Covid-19 tesztelés. Zavartalanul, folyamatos érdeklődés mellett – tudtuk meg Molnár…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló