Kijárási tilalom hírek

Közélet › Kijárási tilalom

Kijárási tilalom: több mint 13 millió lejre bírságolt a rendőrség egy nap alatt

20.04.15 17:47

Az elmúlt 24 órában országszerte több mint 6000 olyan személyt tartóztattak fel a rendfenntartó erők, akik nem tartották be a kijárási korlátozásokról szóló katonai rendelet előírásait.

Megölte a járvány a püspököt, aki azt mondta: “Isten nagyobb, mint ez a vírus”

20.04.15 11:25

“Létfontosságú vagyok. Egy prédikátor, aki beszél Istennel!” – fohászkodott utolsó szentbeszéden a püspök. Két hét múlva múlva meghalt koronavírusban. Gerald Glenn virginiai lelkész húsvét vasárnap hunyt el a koronavírus okozta betegség…

84 órás kijárási tilalmat rendelnek el Szerbiában

20.04.15 10:07

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében kijárási tilalom lesz Szerbiában péntek 17 órától kedd hajnali 5 óráig – írja a a Magyar Szó.

Nyugat-Balkán: kijárási tilalom az ortodox húsvét ideje alatt

20.04.15 09:56

Teljes hétvégére kiterjedő kijárási tilalommal várja az e hét végére eső ortodox húsvétot a Nyugat-Balkán, a gyülekezési tilalom miatt nyilvános istentiszteleteket sem lehet tartani.

Itt már megtiltották az orvosok és nővérek nyugdíjazását és elbocsátását

20.04.14 10:46

Koszovóban szigorítottak a kijárási tilalmon, a boszniai egészségügyi dolgozók betegszabadságra mentek, Észak-Macedóniában pedig megtiltották az orvosok és nővérek nyugdíjazását és elbocsátását - a nyugat-balkáni államok vezetői...

Szarvasok járkáltak Párizs kihalt utcáin

20.04.13 21:31

A kijárási tilalom miatt a lakók otthon maradtak, így az állatok szabadon mozoghattak.

A(z) "Kijárási tilalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Albánok ezrei rekedtek a görög határon az új szabályok miatt

Augusztus 16-ától naponta legfeljebb 750 ember léphet Görögországba Albániából. Három napnál nem régebbi koronavírus-tesztet kell bemutatniuk, és hétnapos karanténba kell vonulniuk.

Tudomány

Most érkezett: Romániában ismét meghosszabbították a veszélyhelyzetet

Romániában augusztus 16-tól kezdődően újabb 30 napra meghosszabbították a koronavírus-járvány miatt május közepén elrendelt, azóta kétszer meghosszabbított veszélyhelyzetet.

Ország

Megvan a PEAC-Pécs második idegenlégiósa

A felkészülést hétfőn kezdte meg a PEAC-Pécs a Rátgéber Kosárlabda Akadémián, a Csirke Ferenc és Szentendrei Áron alkotta edzőpáros tizenegy játékossal vágott bele a munkába. A csapat első idegenlégiósa, a…

Közélet

A távolságtartás 45 százalékkal is csökkenthette a járvány terjedését egy tanulmány szerint

A kutatók - a Google és az Apple által biztosított mobiladatok alapján - a járvány első hullámának hat hetét vizsgálták Európában. Az európai országok az első hullám idején különböző szigorúságú kijárási és mobilitási korlátozásokat…

 

Kategória ajánló