Kijárási tilalom hírek

Közélet › Kijárási tilalom

306 pápai van karanténban

20.08.15 18:58

Augusztus 14-én pénteken sem nőtt tovább a fertőzöttek száma, így továbbra is 43 az aktív pápai esetszám.

A kijárási tilalom időszaka bizonyította, hogy van esély a globális felmelegedés megállítására!

20.08.09 18:33

Azonban jelenleg még kevés kedvező hatása van a klímaváltozásra a légszennyezés- és az üvegházhatású gázok csökkenésének, amelyek a koronavírus-járvány feltartóztatására világszerte elrendelt kijárási korlátozások miatt következtek be.

Szerbiában, bár mégsem vezetnek be kijárási tilalmat, folytatódnak a tüntetések

20.07.09 11:22

Nem vezetnek be kijárási tilalmat sem Belgrádban, sem Szerbia más városaiban, a szerb fővárosban azonban korlátozzák a vendéglátóhelyek működését és a tömegrendezvényeken részt vevők számát – jelentette be Ana Brnabic…

Szerdán is összecsaptak a belgrádi rendőrök a tüntetőkkel

20.07.09 08:44

Kedden békés tüntetésnek indult a kijárási tilalom elleni megmozdulás, de estére erőszakossá fajult, ami szerdán folytatódott.

Huligánok és rendőrök verték meg a szerb ellenzék tüntető vezetőit

20.07.09 07:37

Volt olyan tüntető, akit legalább húsz rendőr ütött és rugdosott meg, miközben már rég a földön feküdt. Második estéje tüntetnek Belgrádba és országszerte Aleksandar Vučić és rendszere ellen.

Tízezren tüntettek Belgrádban a szigorítások visszaállítása miatt

20.07.07 20:13

Szerda hajnalra virradóra a rohamrendőrség is közbelépett a szerb fővárosban a tüntetőkkel szemben, mivel a kormány a vírus megfékezésére a korábbi szigorításokat visszaállította.

Szigorú szabályok mellett újra látogathatók a szociális intézmények

20.06.08 18:46

Június negyedikétől nagyrészt feloldották a látogatási tilalmat a szociális intézményekben. A március nyolcadikán kihirdetett, majd többször módosított tilalomra vonatkozó rendelkezéseket a Nemzeti Népegészségügyi Központ több pontban…

A(z) "Kijárási tilalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Véget ér a vészhelyzet Szlovákiában

A vészhelyzet megszüntetésével egyidőben véget ér a kijárási tilalom is.

Tudomány

Hétfőtől szigorú feltételek mellett újra látogathatók a betegek a komáromi kórházban

Bizonyos megkötésekkel május 17-én feloldják a több hónapja tartó látogatási tilalmat a komáromi Agel-kórházban. A járványhelyzet enyhülése ellenére is be kell majd tartani az egészségügyi tárca által megszabott feltételeket.

Nagyvilág

Kormány: Augusztus végéig senki nem mehet tömegrendezvényre védettségi igazolvány nélkül

Orbán Viktor személyesen jelentette ki, hogy akiknek nincs védettségi igazolványuk, ne is reméljék, hogy nyár végéig bármilyen hasonló rendezvényen részt vehetnek. A kormány ezt a Facebookon is bejelentette. A kormány…

Közélet

Megszűnik a kijárási tilalom Romániában

Romániában szombattól kezdődően megszűnik a koronavírus-járvány miatt bevezetett éjszakai kijárási tilalom, az üzletek nyitvatartásának korlátozása, a kültéri maszkviselés pedig már csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező -…

 

Kategória ajánló