Kijárási tilalom hírek

Közélet › Kijárási tilalom

Kijárási korlátozást vezet be a kormány

20.03.27 08:51

Nem kijárási tilalomról van szó. A két hétre szóló intézkedés szerint sétálni ki lehet menni, a bevásárlást pedig az idősek és a fiatalok más idősávban bonyolíthatják.

A "börtönbe" vitt két gyanútlan magyar perui útja - karanténban Limában

20.03.26 16:30

A dél-amerikai ország fővárosában katonai kísérettel lehet vásárolni menni, lófrálni tilos. Amikor Takács Péterék odaindultak, még híre is alig volt a koronavírusnak arrafelé.

Romániában is indul a kijárási tilalom

20.03.25 18:23

A román hírtelevíziók tudósításai szerint a nagyvárosok utcáin rendőrök igazoltatják a járókelőket és az autósokat, Bukarest belvárosában pedig - egyelőre demonstratív jelleggel - felfegyverzett katonai járőrök is megjelentek az iraki bevetésekben…

Már katonák ellenőrzik a kijárási tilalom betartását Romániában

20.03.25 14:40

Szerda délben életbe léptek a kijárásra vonatkozó, a koronavírus terjedésének megfékezését célzó szigorítások, amelyek betartását rendőrök, csendőrök és katonák ellenőrzik az utcákon.

Maradj otthon! Úgy tűnik, Ajkán komolyan veszik a felhívást

20.03.25 14:04

Nyugtával dicsérjük a napot, de a hétfői fotókból úgy tűnik, Ajkán komolyan veszik az emberek a Maradj otthon! felhívást.

A(z) "Kijárási tilalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Döbbenetes tragédia: leugrott a hatodikról egy férfi, mert nem tudta elfogadni, hogy koronavírusos

Egy 55 éves, depresszióval küzdő férfi kiugrott a jászvásári kórház ablakán. A betegségén kívül koronavírussal is megfertőződött, amivel már nem tudott szembeszállni.

Tudomány

A brit királyi ház pénztárcáját sem kímélte a koronavírus-járvány

A brit királyi család pénzügyeit sem kíméli a koronavírus-járvány.

Közélet

Karantén alatt talált kincset odahaza egy brit férfi

Történelmi kínai edényt talált garázsában egy brit férfi, aki egy aukción 390 ezer fontot (155 millió forintot) kapott érte. A kis porcelánkannára akkor bukkant a férfi, amikor a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozások ideje alatt…

Ország

Nem is hinné, mit neveznek el Trumpról a Balkánon

Eddig csak toronyházakat és szállodákat neveztek el Donald Trump amerikai elnökről, de ezúttal egy tavat is átnevezhetnek a kedvéért a szerb–koszovói határon.

 

Kategória ajánló