Kijárási tilalom hírek

Közélet › Kijárási tilalom

Ittasan, lejárt jogosítvánnyal vezetett a kijárási tilalom ideje alatt – a rendőrök elfogták

21.01.26 20:44

Ittasan, lejárt jogosítvánnyal vezetett a kijárási tilalom ideje alatt – a rendőrök elfogták Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 26., k - 14:58 Az óbudai járőrök kábítószergyanús anyagot is találtak az igazoltatott férfinál.

Szlovákiához is kevesebb oltóanyag érkezik a Pfizertől

21.01.26 10:16

Igor Matovič miniszterelnök szerint a 18 éven felüliek csak július végén, augusztusban kapnának a vakcinából. Közben a 9. napja tartó országos tesztelés ma ér véget. Holnaptól a rendőrség intenzívebben ellenőrzi a kijárási tilalom betartását.

Elbújnak a hajléktalanok a kijárási tilalom alatt, így még nehezebb a segítségnyújtás

21.01.26 06:31

A Metropol egyik újságírója beült az Utcafront krízisautójában, hogy megnézze, hogyan lehet életet óvni a hidegben. Károly bácsi mentése során beszélgettünk arról, hogyan segíthetünk azokon, akik hajléktalan léthelyzetben vannak, de elbújnak a kijárási…

Hollandiában zavargások törtek ki a kijárási tilalom bevezetése miatt

21.01.25 04:34

Hollandiában országszerte zavargások törtek ki vasárnap a koronavírus-járvány terjedése ellen bevezetett kijárási tilalom miatt, több mint 200 embert vettek őrizetbe a hatóságok – írja a Dutch News holland hírportál.

Hollandiai fiatalok felgyújtottak egy tesztközpontot

21.01.24 19:19

Hollandiai fiatalok egy csoportja felgyújtotta a közép-hollandiai Urk kisváros, Urk szabadtéri koronavírus-tesztközpontját, tiltakozásul a szombaton bevezetett kijárási tilalom ellen – írta vasárnap a Dutchnews holland hírportál. / Pronews – ANP A…

Felgyújtottak egy tesztközpontot Hollandiában

21.01.24 19:19

Hollandiai fiatalok egy csoportja felgyújtotta a közép-hollandiai Urk kisváros szabadtéri koronavírus-tesztközpontját, tiltakozásul a szombaton bevezetett kijárási tilalom ellen – írta vasárnap a Dutchnews holland hírportál.

A(z) "Kijárási tilalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

WTCR: egy utcai helyszín kiesik, viszont klasszikus tér vissza a naptárba

A járványügyi helyzet miatt idén nem tudják megrendezni a WTCR fordulóját Vila Realban, ezért az Eurosport Events Estorilba helyezte át a hétvégét. Nem ismeretlen számukra a helyszín, hiszen a FIM Endurance World…

Nagyvilág

Ukrajna kész bármilyen típusú oltási igazolvány bevezetésére az Európába való akadálytalan utazáshoz – Smihal

Ukrajna kormánya kész a koronavírus elleni védőoltás meglétét tanúsító bármilyen típusú igazolvány bevezetésére az ukrán állampolgárok Európába történő akadálytalan utazásának biztosítása érdekében – jelentette ki Denisz…

Közélet

Utcabálokkal ünnepelték a spanyolok az enyhítéseket

Több nagyvárosban fiatalok tömege ünnepelte az utcákon vasárnap hajnalig tartó bulizással az éjszakai kijárási tilalommal és utazási korlátozásokkal járó, féléve tartó szükségállapot megszűnését.

 

Kategória ajánló