Kijárási tilalom hírek

Közélet › Kijárási tilalom

Szombattól enyhítenek Romániában

21.05.13 18:31

Romániában szombattól kezdődően megszűnik a koronavírus-járvány miatt bevezetett éjszakai kijárási tilalom, az üzletek nyitvatartásának korlátozása, a kültéri maszkviselés pedig már csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező.

Babát vársz? Bejelentést tett Müller Cecília az oltással kapcsolatban

21.05.11 13:49

A terhesség 36. hete előtti időszakig a második védőoltást is megkaphatják a várandós kismamák az újabb nemzetközi és hazai szakmai tapasztalatok és vélemények alapján - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős…

Egymás nyakába borultak, táncoltak az utcán a spanyolok a korlátozások feloldása miatt

21.05.10 09:37

Spanyolország több nagyvárosában fiatalok tömege ünnepelte az utcákon vasárnap hajnalig tartó bulizással az éjszakai kijárási tilalommal és utazási korlátozásokkal járó, féléve tartó szükségállapot megszűnését.

„Rózsaszínű” az ország, marad a kijárási tilalom

21.05.10 08:40

A COVID-automata szerint rózsaszínű besorolású az ország nagy része, ami a korlátozások enyhítését jelenti, azonban a kijárási tilalom kilenc órai kezdete továbbra is változatlan marad.  A két bordó járásban az intézkedések változatlanok, viszont az…

Lezárt ügy: a kijárási tilalom ideje alatt vezetett ittasan a körmendi férfi

21.05.09 11:13

Lezárt ügy: a kijárási tilalom ideje alatt vezetett ittasan a körmendi férfi Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 09., v - 07:59 A Körmendi Rendőrkapitányság befejezte a büntetőügy vizsgálatát.

Eljárás indult a férfival szemben, aki a kijárási tilalom alatt vezetett ittasan

21.05.09 09:46

Ittasan ült volán mögé az a járművezető, akit 2021. március 26-án, 0 óra 10 perckor igazoltattak a járőrök Körmenden, a Sport utcában.

A(z) "Kijárási tilalom" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Véget ér a vészhelyzet Szlovákiában

A vészhelyzet megszüntetésével egyidőben véget ér a kijárási tilalom is.

Nagyvilág

Ezek az AstraZeneca vakcina mellékhatásai oltás után

Milyen gyakori a fejfájás, a hányinger, hány napig tartanak a mellékhatások, és miért nem oltják az AstraZeneca koronavírus vakcinával az időseket?

Közélet

Az applikációt is elfogadják a Gyirmót meccsén

Beszámoltunk róla, hogy már elektronikusan, okostelefonon is elérhető a védettségi igazolványunk. Tegnap ugyan még akadozott a regisztráció, ma már úgy tűnik, helyreálltak a technikai gondok, és használható az alkalmazás. A…

 

Kategória ajánló