Kickstarter hírek

Gazdaság › Kickstarter

Lelőtte a Kickstarter egy GTA Online-szerű játék kampányát, mert túl keveset kértek a készítők

19.07.16 16:12

A RAW az első előzetese alapján nagyon ígéretesnek látszik, de senki nem gondolhatja, hogy egy ilyen játékot olyan kevés pénzből össze lehet hozni, amennyit a fejlesztők Kickstarteren kértek.

2020-ra csúszott a Twin Mirror

19.06.16 20:32

A Dontnod ígéretes akció-kalandjátéka ráadásul a premier utáni első évben kizárólag az Epic Games Store-ban lesz elérhető PC-re.

E3 2019: Shenmue III - csalódottak a támogatók

19.06.11 17:20

Ennek legfőbb oka pedig nem más, mint a váratlanul felbukkanó Epic Games Store exkluzivitás. Az eredetileg Steames kulcsért fizető Kickstarter támogatóktól ráadásul a visszatérítési lehetőséget is megtagadták.

Játszható tech demót kapott a Dreadful Bond

19.04.18 15:24

A Clod Studio a mai napon úgy döntött, hogy ideje felpörgetni a Kickstarter-kampányt, így mostantól mindenki számára kipróbálható lesz a játék demója, melyben végre magunk is megcsodálhatjuk az egyedi, fekete-fehér látványvilágot.

A(z) "Kickstarter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Elkaszálták a RAW című, GTA Online-szerű játék Kickstarteres gyűjtését

A GTA Online mintájára bőven elkél a piacra egy hasonló jellegű, kvázi MMO-szerű alkotás, ami éppenséggel inkább operál szimulátorként, mintsem fantasy vagy sci-fi köntösbe bújtatott RPG-ként. A RAW című Kickstarter-játék…

Közélet

Meghalt Terry Black azaz Rácz Károly

71 éves korában meghalt Terry Black, azaz Rácz Károly. Ez is érdekelheti még A lófasz se volt kíváncsi a Fideszes kampány rendezvényre A hírt fia erősítette meg hogy az apja ma délután egy Müncheni kórházban távozott az élők sorából.

Autós

Holdexpedícióra készül a Suzuki

A Suzuki az ispace HAKUTO-R programjának vállalati partnerévé vált, a gyártó strukturális analízissel járul hozzá a holdjáró üzemeltetéséhez.

Márka

Nem hisszük el, milyen zenelejátszót dob piacra a Sony

Bár a legfiatalabbak nem láthatták, ők is tudnak az első walkmanről, ami valóban új korszakot nyitott a zenehallgatásban.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló