Kibertámadás hírek

Infotech › Kibertámadás

Izraeli kibertámadás béníthatott meg egy iráni kikötőt

20.05.19 12:46

Bandar-Abbász kikötőjében május 9-én állt le váratlanul a forgalom a hajóforgalmat irányító számítógépes rendszer összeomlása miatt.

Ilyen még nem volt: kibertámadás érte a Stadlert

20.05.07 19:49

A magyarországi leányvállalatokkal is rendelkező vasúti járműgyártó csoport nemzetközi IT-rendszerét kibertámadás érte. A leállás a járművek gyártását és karbantartását nem befolyásolja.

Jól nézd meg, hol vásárolsz online: 3-ból 1 magyart már csőbe akartak húzni

20.05.07 09:52

Évek óta hasít az online vásárlás a hazai lakosság körében, mára a magyarok 33 százaléka költi a pénzét rendszeresen webáruházakban egy friss felmérése szerint. A tendenciát erősíti a világjárvány okozta bezártság is, azonban...

Csak nulla bizalommal lehetünk biztonságban

20.05.06 10:17

A kibertámadások száma az egekben, az alkalmazottak otthon, az adatok mindenfelé szerteszét, az IT-biztonsági szakemberek és cégvezetők pedig leginkább kétségek közt vannak manapság. Ahogy a vírus elleni védekezésben szigorú szabályokra van most…

Kórházak elleni zsarolóvírus támadásokra figyelmeztet az Interpol

20.04.08 08:01

Habár egyes zsarolóvírussal támadó kiberbűnözői kollektívák korábban moratóriumot hirdettek az egészségügyi intézmények ellen, ez messze nem jelenti azt, hogy mindez általános érvényű lenne.

A(z) "Kibertámadás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Hackerek tudták megbénítani egy iskola működését

Zsarolóvírus-támadás miatt Baltimore megye több állami iskolájában sem tudtak órákat tartani pedagógusok. Az intézményekben ezért rendkívüli szünetet rendeltek el.

Infotech

Ezt tedd, ezt meg felejtsd el: így tartsd tisztán és bacimentesen a telefonod!

A mobiltelefon összeköt szeretteinkkel és segít a kapcsolattartásban, ugyanakkor ez az a tárgy, amit napjában a legtöbbször érintünk meg. Felmérések szerint naponta több mint 2500 alkalommal érintjük meg…

Infotech

Hackerek támadják a vakcina szállítási láncát

Kiberbűnözők céloznak több olyan szervezetet is, amelyek a koronavírus-vakcinák biztonságos szállítását és tárolását biztosítják hővezérelt.

Ország

A Richter 263,5 millió dolláros üzletet kötött a Janssennel

A cég megszerzett egy fogamzásgátló tapaszt, melyet innentől ő árulhat az USA-n kívüli piacokon.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló