Kiállítás hírek

Kultúra és szórakozás › Kiállítás

Jakut világ a Ligetben

19.11.28 18:58

Jakut művészek előadása vendégeskedik a Fővárosi Nagycirkuszban. A Hófödte álom produkció művészeti vezetőjével, Kolesova Feklával beszélgettünk.

Meztelen tájak

19.11.28 18:52

Az ásványfotográfiáiról világszerte ismert Dušan Slivka Tájképek 1963-2013 című kiállítása péntekig látható a Szlovák Intézetben.

Alapításának hetvenedik évfordulóját ünnepli a Pannon Egyetem

19.11.28 17:40

Hetven évvel ezelőtt alapították a Pannon Egyetem jogelődjét. Az intézményben egész napos ünnepséget szerveztek, öregdiákok előadásaival, kiállítással koncerttel – írja a veol.hu. Az első évnyitó ünnepséget 1949. szeptember 26-án 16 oktató és 107…

Nagykövetségi épületbe költözött a Positive Adamsky

19.11.28 10:16

Reklámtörténeti kiállítás, tagügynökségekre szabott kreatív helyiségek és műemlékvédelmi építészeti elemek a Hősök tere közvetlen szomszédságában: ez az új Positive Adamsky székház.

A magyarországi rendszerváltásra emlékezik a Római Magyar Akadémia

19.11.27 16:49

A rendszerváltás 30. évfordulója alkalmából szerdától péntekig tartó zenei fesztivált rendez a Római Magyar Akadémia, amely a Palazzo Esposizioniban kiállítással is megidézi a korszakot.

A Formnextet is meghódította a magyar 3D nyomtató

19.11.27 11:16

A 3D nyomtatás nem csupán az átlagfelhasználók egyedi ötleteinek és elképzeléseinek a megvalósítója, de az ipar számára is egyre nagyobb jelentőségű technológia. A 100 %-ban magyar tulajdonú CraftUnique Kft. egy németországi…

Kortárs alkotók műveiből nyílik tárlat és karácsonyi vásár

19.11.27 09:19

Kortárs alkotók műveiből nyílik kiállítás és karácsonyi vásár december 5-én Budapesten, a Kubik coworking kiállítóterében - közölték a szervezők az Mti-vel.

A Barbie-babák életre keltek a Bartók-színház aulájában

19.11.26 23:04

Feke Judit a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza egykori jelmezkészítője ma már nyugdíjas.

A(z) "Kiállítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Megette a kiállított 120 ezer dollárt érő banánt

Megette egy látogató Maurizio Cattelan alkotását, egy ragasztószalaggal falra erősített banánt a kortárs képzőművészeti Art Basel Miamiban rendezett kiállításán

Kultúra és szórakozás

Kiállítás nyílik az 1989-es romániai forradalomról Szentesen

A romániai forradalom 30. évfordulóján nyílik kiállítás Temesvár 89 - a magyar segítség címmel szombaton a szentesi Koszta József Múzeumban. A tárlat anyagát bemutató hétfői sajtóbejáráson Farkas László múzeumigazgató…

Kultúra és szórakozás

Iskolák karácsonyi koncertje a Nagytemplomban

Karácsonyi dalok töltötték be kedden délután a Nagytemplomot. Kecskemét iskoláinak kórusai a több éves hagyományt megtartva közösen adtak ünnepi koncertet.

 

Kategória ajánló