Kiállítás hírek

Kultúra és szórakozás › Kiállítás

Mozaik Múzeumtúra Fraknótól Szenttamásig

21.03.04 07:52

Az idei tematika középpontjában a határon túli magyar vonatkozású gyűjteménnyel rendelkező múzeumok és kiállítóhelyek találhatók.

Virtuálisan is bejárható kiállításon mutatkoznak be az idei Derkovits-ösztöndíjasok

21.03.03 11:53

Idén is 26 fiatal képzőművész pályaműveit vonultatja fel a Műcsarnokban a Derkovits Gyula képzőművészeti ösztöndíj ez évi nyerteseinek bemutatkozó kiállítása, amely péntektől virtuális sétán is bejárható.

Úttörő, innovatív kiállítás: már látogatható a 39. AgromashExpo, ezúttal virtuálisan

21.03.03 11:18

Mától látogatható a 39. AgromashExpo Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás, amely a szervezők ígérete szerint a korábbi évek rendezvényeihez hasonlóan rengeteg hasznos információt, agrárgépipari aktualitást kínál a látogatóknak. Az…

Az SZFE civil támogatói címmel nyílik kiállítás

21.03.03 08:07

Palágyi Barbara fotóművész sorozata arra hívja fel a figyelmet, hogy adományok nélkül nem tudták volna a blokádot 71 napig fenntartani a diákok.

Idén is lesz Mozaik Múzeumtúra

21.03.02 00:31

A magyar vonatkozású gyűjteménnyel rendelkező, határon túli múzeumokra és kiállítóhelyekre fókuszál idén a Mozaik Múzeumtúra.

Kilenc magyar márka mutatkozhatott be a Milano Fashion Weeken

21.03.01 21:47

Egy élőben közvetített runway show, valamint egy online kiállítás formájában kaptak lehetőséget legújabb alkotásaik megjelenítésére.

Rekordáron kelt el a bécsi szecesszió egyik alapítójának festménye

21.02.28 14:28

Az eltűntnek hitt, utoljára egy 1908-as bécsi kiállításon látott kép valójában magántulajdonban volt több mint egy évszázadon át.

A(z) "Kiállítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Ők az idei Móricz- és Örkény-ösztöndíjasok

Megjelent a fiatal íróknak és irodalmároknak, valamint drámaíróknak szóló Móricz Zsigmond- és Örkény István-ösztöndíjak 2021. évi nyerteseinek névsora. A Petőfi Irodalmi Múzeum által meghirdetett ösztöndíjak célja, hogy tehetséges…

Kultúra és szórakozás

Képrelációk: Baráth Ferenc tervezőgrafikus életmű-kiállítása már látogatható az újranyitott Pesti Vigadóban

A tárlat két szinten mutatja be a tervezőmunkákat, a plakátokat, a térgrafikákat és a legújabb munkákat, amelyeket a művész érzékeny vizuális szonetteknek, haikunak nevez korábbi erőteljes munkáihoz képest

Tudomány

Nem a harmadik volt az utolsó hullám: a magyar vakcinával jövőre visszaszorítható a járvány?

Jankovics István virológus szerint a koronavírus elleni magyar vakcina akár már a jövő év elején elérhető lesz, viszont a negyedik hullámot nem fogjuk megúszni. A szakember szerint megfelelő védőoltásokkal vissza lehet szorítani a halálos…

 

Kategória ajánló