Kiállítás hírek

Kultúra és szórakozás › Kiállítás

Virtuálisan bejárható a Magyar Nemzeti Levéltár kiállítása

20.05.08 16:46

Virtuálisan bejárható a Magyar Nemzeti Levéltár (MNL) kiállítása, a tárlaton 12 rövidfilm mutatja be többek között a hazai bolgárok, görögök, németek, romák, valamint a mára eltűnt etnikumok képviselőinek sorsát a középkori Magyar Királyságtól napjainkig -…

Bebarangolnád a milánói Scalát?

20.05.08 15:13

Virtuálisan lehet bejárni a milánói Scala épületét – jelentette be a világhírű operaház, amely nem csupán a kulisszái mögé enged betekintést az érdeklődőknek, hanem több százezer archív felvételt, dokumentumot és digitális kiállítást is elérhetővé tett.

Hősök tere – Virtuális kiállítás nyílt Bessenyei Ferencről és Gábor Miklósról

20.05.08 14:47

Hősök tere címmel 2019-ben nagyszabású kiállítással tisztelgett az OSZMI a 100 éve született Bessenyei Ferenc és Gábor Miklós előtt állandó kiállítóhelyükön, a Bajor Gizi Színészmúzeumban. Páratlanul gazdag életművüket a Két út, egy pálya, 100 év című…

Lassúság mint alternatív gondolkodásmód

20.05.08 14:12

A Ludwig Múzeum új kiállítása, a Lassú Élet. Radikális Hétköznapok egyik kurátorával és ötletgazdájával, Popovics Viktóriával beszélgettünk a slow mozgalomról, a kiállítás koncepciójáról és az online programokról.

Online előadások, virtuális kiállítás, Insta-döntő

20.05.08 12:06

Számos izgalmas új program szerepel az online tér listáján, de sajnos több közkedvelt esemény elmaradását is bejelentették.

Online kiállításon tárul fel Debrecen első lakótelepének története

20.05.05 16:49

Új virtuális helytörténeti kiállítással jelentkezett a debreceni Méliusz Juhász Péter könyvtár, amely az intézmény honlapján - www.meliusz.hu - tekinthető meg Libaúsztató helyén Debrecen első lakótelepe címmel.

Online kiállítás nyílt a rendszerváltás utáni első szabad választásról

20.05.02 10:02

1990-ben az első szabad választással új korszak kezdődött Magyarország történelmében, a magyarok 1945 után először ismét szabadon dönthettek a jövőjükről.

A(z) "Kiállítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Elhunyt Bátyai Gitta szegedi helytörténész

80 éves korában elhunyt Bátyai Gitta helytörténész, preparátor, a Móra Ferenc Múzeum nyugalmazott munkatársa.

Kultúra és szórakozás

Orbán kormányrendeletben engedte meg a Tankcsapdának, hogy autós koncerteket tartson a hétvégén

A rockbanda a Petőfi Rádióban jelentette be, hogy két autós koncertet tartanának a hétvégén. Szerdán született is egy ezt engedélyező kormányrendelet, a miniszterelnök aláírásával. A Tankcsapda pénteken már koncertezhet…

 

Kategória ajánló