Kiállítás hírek

Kultúra és szórakozás › Kiállítás

Adybandi ébresztése és Hivatás az életért

19.08.14 10:31

Ady Endre elveszett galléros köpönyege és életmentő borbélyok: két időszaki kiállítás is nyílt a Debreceni Irodalom Házában.

Korniss Péter kiállítása a Kolozsvári Művészeti Múzeumban

19.08.13 11:13

Örömmel adunk hírt Korniss Péter következő egyéni kiállításáról, mely a Kolozsvári Magyar Napok keretében a Kolozsvári Művészeti Múzeumban látható. A kiállítás megnyitója augusztus 17-én, 17 órakor lesz.

Testvércsalád Találkozó Beregszászban

19.08.13 10:12

A Családháló idén ünnepli a Kárpátaljai Testvércsalád Mozgalom alapításának ötödik évfordulóját. Ez alkalomból augusztus 18-án vasárnap ingyenes családi programokra kerül sor a Ii. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán....

Magyar termékek terítéken

19.08.13 09:03

A szegedi Hungarikum Fesztivál jó példa arra, hogy van kereslet a minőségi magyar termékekre - erről számoltak be a kiállítók és a kézművesek is.

Csúcsmobillal készül az LG a berlini IFA kiállításra

19.08.13 06:57

Az LG a napokban jelentette be, hogy ott lesznek az IFA kiállításon, és most az OnLeaks-nek köszönhetően azt is megtudtuk, milyen készüléket visz a kisebbik dél-koreai gyártó Berlinbe. Egyes jelentések azt sugallták, hogy a V60 ThinQ lehet az…

Helyretette a Fideszt a világhírű fotós

19.08.12 08:30

A szegedi Dugonics téren péntek este mintegy kétezer érdeklődő gyűlt össze a világhírű természetfotós, Máté Bence szabadtéri kiállításának megnyitójára. Az egy hónapig látogatható tárlaton összesen 623 fotó látható a különleges, ledes…

Újabb kincsekkel gazdagodott a Közlekedési Múzeum - most bemutatják a jövőjét is

19.08.11 12:18

A Közlekedési Múzeum új épületére kiírt nemzetközi építészeti tervpályázatra készült látványtervekből nyílt kiállítás szerdán Budapesten a Ganz Ábrahám Öntödei gyűjteményben. Vitézy Dávid igazgató az új járműveikről és a múzeum jövőjéről is…

"Ez olyan a magyaroknak, mint az olaszoknak Pompeji"

19.08.10 18:27

Hősök, Szentek, Hódítók - IV. Béla élete és uralkodása címmel nyílt kiállítás szombaton Székesfehérváron, a Szent István Király Múzeumban.

A(z) "Kiállítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

IV. Béláról felületesen

Nagyjából azt tudhatjuk meg a második honalapítóról a székesfehérvári Szent István Király Múzeum új időszaki kiállításán, amit már az iskolában is megtanultunk róla.

Kultúra és szórakozás

IV. Béláról felületesen

Nagyjából azt tudhatjuk meg a második honalapítóról a székesfehérvári Szent István Király Múzeum új időszaki kiállításán, amit már az iskolában is megtanultunk róla.

Kultúra és szórakozás

Különleges kiállítás a Csabagyöngyében

Analógiák címmel nyílt kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központban Békéscsabán, csütörtökön. A tárlat két művész, Horváth Ádám és Ceh Tibor munkáinak válogatása.

Kultúra és szórakozás

Új klip, és nyárbúcsúztató veretés az Eurovíziót is megjárt AWS-től

Mindenkinek vannak felejthetetlen fesztiválos koncertélményei vagy akár emléke arról, hogy milyen a szabadság érzését megtapasztalni egy pohár itallal a kézben, majd kikötni valamelyik színpadnál hajnalban együtt ugrálva…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló