Kiállítás hírek

Kultúra és szórakozás › Kiállítás

Capa-nagydíjat ért a sajátos látásmód művészetté alakítása

20.10.23 06:16

Neogrády-Kiss Barnabás nyerte el Kettős kötés című munkájával a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ által alapított Capa-nagydíjat. A pályázathoz kapcsolódó kiállítás november 29-ig tekinthető meg a Capa Központ - Project Roomban.

Milyen nyugdíjemelés? A legtöbben 1700 forintot sem kapnak havonta

20.10.22 23:34

Több mint 1 millió magyar nyugdíjas még 1700 forint emelést sem kap a megjelent kormányrendelet értelmében, és több mint 70 ezer olyan idős van, akinek az ellátása még 800 forinttal sem fog emelkedni. Az 1,2 százalékos nyugdíjemelés

Aki Adyt és barátait fotózta

20.10.21 16:55

Székely Aladár, a 20. század elejének nagy hatású portréfényképésze életét és munkásságát bemutató kiállítás látható október 22-étől a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

Közép-Európa kortárs kerámiaművészete Hódmezővásárhelyen

20.10.21 13:40

A Vásárhelyi Kerámia Szimpózium, a szlovákiai Losonc-Kálnó Nemzetközi Kerámia Szimpózium, a cseh bechyně-i és a lengyel wrocławi kerámiaközpontok anyagából mutat be egy válogatást a Tornyai János Múzeum földszintjén tegnap nyílt V4…

A megye szépségei a keszthelyi Balaton Színházban

20.10.20 17:16

Zalai tájakon – e címet viseli az a tárlat, mely kedden nyílt meg a Balaton Színházban. Lapunk nyugalmazott főszerkesztője, Győrffy István képeivel a „Mert az ön faluja is rajta van a térképen” című turisztikai sorozatunk kirándulásait idézi fel.

Bemutatták az Ipar Napjai díjazottjait!

20.10.20 05:37

A hagyományokhoz híven 2020-ban is Nagydíj-jal jutalmazták a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációkat az IPAR Napjai kiállításon. A versenyen eséllyel indulhatott bármely, korszerű hazai forgalmazású termék, eljárás,…

A Magyar Világ Veszprémbe költözött

20.10.19 13:10

Magyar Világ 1938-1940 címmel sikeres kiállítás helyszíne volt hónapokon keresztül a Nemzeti Múzeum. A kiállítás teljes anyaga most Veszprémbe költözik.

A(z) "Kiállítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Meghosszabbították a 360 Design Budapest online kiállítást

Az októberben nyílt tárlat olyan különleges tárgyakkal várta a látogatókat, amelyek egy részét a fenntarthatóság gondolata inspirálta.

Kultúra és szórakozás

Paletta – 2020.12.03. – Kövi-Ónodi Gyöngyi

A téli időszak a leggazdagabb néphagyományokban. Sokan tudják, hogyan készül a Luca széke, mi az a regölés, de vajon ismerik-e a Borbála naphoz fűződő szokásokat, vagy azt, mit jelent az aprószentek napja? Az ünnepkör…

Kultúra és szórakozás

Meghosszabbították a 360 Design Budapest online kiállítást

Az októberben nyílt tárlat olyan különleges tárgyakkal várta a látogatókat, amelyek egy részét a fenntarthatóság gondolata inspirálta.

Tudomány

Szlovéniában marad az egy hónapja tartó teljes zárlat

Meghosszabbította a szlovén kormány az új koronavírus-járvány megfékezésére hozott szigorú intézkedéseket az országban.

 

Kategória ajánló