Kiállítás hírek

Kultúra és szórakozás › Kiállítás

40 éves a Győri Balett

19.10.25 13:14

Könyvbemutatókkal, kiállításokkal és pódiumbeszélgetésekkel ünnepli 40. születésnapját a Győri Balett.

Több száz hazai társaság járt a Kárpát EXPOrt-on

19.10.25 10:34

Harmadik alkalommal, október 21–22-én ismét megszervezték a Kárpát-medencei összmagyarság legjelentősebb gazdasági rendezvényét, a Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítást.

Magyarországon először: Playmobil Akvárium kiállítás a Kumániában

19.10.24 17:57

Magyarországon elsőként a kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben kerül nagy nyilvánosság elé a Playmobil Akvárium kiállítása. A gyerekeknek az őszi szünet teljes időtartama alatt lehetőségük lesz kipróbálni a játékokat.

Már elkezdték kicsomagolni a Modem következő látványos tárlatát

19.10.24 16:12

Debrecen - Divatfotók, aktok és portrék is központi szerepet kapnak  a világhírű Helmut Newton fotóművész munkásságában. A kiállítás szombattól látható a Modemben.

Minisztériumi támogatást kapott a szentesi Koszta-múzeum két kiállítása

19.10.24 15:25

Latorcai Csaba úgy fogalmazott: a kulturális értékek a nemzet közös örökségét képezik, amelynek védelme, fenntartása és a jövő nemzedékek számára való megőrzése az állam és mindenki kötelessége.

Tök jó hétvége Rádpusztán

19.10.24 08:42

Tökfaragással, kiállítással és különféle játékokkal várják az érdeklődőket október 26-án és 27-én Rádpusztán a Tök jó napokon. Az eseményt nyolcadik alkalommal szervezik meg a Balatonlelléhez tartozó birtokon. A programokat főleg a gyermekek igényeihez…

Lélektől lélekig – különleges kiállítás nyílt a kormányhivatalban

19.10.23 16:16

Lélektől lélekig címmel nyílt kiállítás a Békés Megyei Kormányhivatal munkatársainak művészeti alkotásaiból kedden délután Békéscsabán.

A(z) "Kiállítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Kuciakék nagymácsédi házát valószínűleg le fogják rombolni. A múzeum mindössze a nyári konyhában kapna helyet

Nyitókép: TV Markíza   A Szólásszabadság Múzeumának kialakítása, amit a meggyilkolt újságíró, Jánk Kuciak és menyasszonya, Martina Kušnírová nagymácsédi házából hoztak volna létre, a Kuciak család rendezetlen…

Kultúra és szórakozás

Kistehén az A38 Hajón

A mögöttük álló mozgalmas évet november 30-án zárja a zenekar egy remek koncerttel.

 

Kategória ajánló