Kettős mérce hírek

Közélet › Kettős mérce

Brüsszel kontra Magyarország - új fejezet, vagy mégse?

20.04.03 10:34

Brüsszel és megint csak Brüsszel, és az az átkozott kettős mérce, valamint az aggódás a magyarokért, a magyar demokráciáért! Nem a koronavírus okozta sebekért, hogy hogyan lehetne leghatásosabban megakadályozni a fertőzés terjedését, nem az…

Túl sok volt a bírálat, tollat ragadott az igazságügyminiszter, hogy védje a felhatalmazási törvényt

20.03.27 20:04

Határozottan visszautasította a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot érő bírálatokat Varga Judit a Politico honlapján megjelent pénteki véleménycikkében, kiemelve, hogy a magyar veszélyhelyzeti intézkedésekre adott "hisztérikus reakció"…

Nagyon durva kettős mércét hajt végre a Facebook

20.03.12 18:07

A Facebook lecsapott a magyar katolikus hitvédelmi internetes oldalakra. Két katolikus oldal és azok korábbi posztjai is a Facebook cenzúrájának áldozatává váltak

Kunhalmi Ágnes: kettős mércét alkalmaz az ügyészség

20.03.12 09:52

Az ügyészség büntetőeljárást indított lopás miatt egy 20 éves soproni egyetemista fiú ellen, aki egy szocialista politikus fia és az őszi önkormányzati választási kampányban leszedett három fideszes plakátot.

Az ügyészség durván és nyíltan kiszolgálja a Fideszt

20.03.09 16:26

Kettős mércét emlegetett a Győr-Moson-Sopron megyei ügyészséggel kapcsolatban az MSZP országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Úzvölgyi kettős mérce

20.03.05 08:49

Elképesztő cinizmusról árulkodik az ügyészség válasza, melyet az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt feljelentéseire adott a tavaly nyáron Úzvölgyében történt erőszakos temetőfoglalás ügyében.

A Fidesz támogatja a 7-es cikk szerinti eljárás gyorsítását

20.02.25 14:31

A Fidesz és a magyar kormány támogatja az Európai Unióban Magyarország ügyében folyó, 7-es cikk szerinti eljárás felgyorsítását, annak mielőbbi befejezése érdekében.

Csenger-Zalán Zsolt: Boszorkányüldözés folyik Lengyelországgal szemben

20.01.29 15:34

Magyarország számára ugyanúgy elfogadhatatlan a kettős mérce Lengyelországgal szembeni alkalmazása, ahogy mindazok számára, akik a jogállamiság alapjait tiszteletben tartják.

Nem jogszerű a hetes cikkely eljárás közbeni kibővítése

20.01.16 12:28

Nem jogszerű, hogy a Magyarországgal szembeni eljárás közben dönt az Európai Parlament (EP) a hetes cikkely kibővítéséről - mondta Szabó Dávid külpolitikai elemző csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A(z) "Kettős mérce" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Brüsszel kontra Magyarország - új fejezet, vagy mégse?

Brüsszel és megint csak Brüsszel, és az az átkozott kettős mérce, valamint az aggódás a magyarokért, a magyar demokráciáért! Nem a koronavírus okozta sebekért, hogy hogyan lehetne leghatásosabban megakadályozni a fertőzés…

Ország

Virtuális Tour of Flanders kerékpárverseny

13 profi bringás kerékpárra ült a saját otthonában, hogy a belga Tour of Flanders versenyt online megrendezzék egymás között.

Nagyvilág

olkt.hu: A nap hírei röviden (166. rész)

1. Szijjártó szerint a brüsszeli elit hazugságokat, csúsztatásokat, álhíreket terjesztenek Magyarországról 2. Gyurcsány Ferenc: Orbán egy kicsinyes gazember 3. Hadházy Ákos: a kormány lemondott a széles körű tesztelésről 4.…

Ország

Több mint 55 ezer lengyel tért haza egy akció keretében

Több mint ötvenöt ezer lengyel tért haza a Lot lengyel állami légitársaság vasárnap véget érő hazaszállító akciójában – közölte a lengyel külügyi tárca. A repülőgépeket ezentúl a kínai védőeszköz szállítására használják fel.

 

Kategória ajánló