Kettős mérce hírek

Közélet › Kettős mérce

Vidnyánszky belenézett a színházakért tüntetők szemébe, és gyűlöletet látott

19.12.12 11:59

A Nemzeti Színház igazgatója a törvény elfogadása után leült tárgyalni a másik színházi társasággal, szerinte ez is jelzi a demokratikus működést.

Dúró Dóra: Hiteltelen a színháztörvény elleni balliberális tiltakozás

19.12.11 15:32

A Mi Hazánk Mozgalom kulturális életteret követel a nemzeti elkötelezettségű színházaknak és művészeknek is – jelentette ki a párt elnökhelyettese.

A Gothár-ügyben hallgat a balliberális ellenzék

19.12.09 12:43

Míg a Marton-ügy kapcsán még petícióztak és követelték a fellépést, addig mostanra elfogyott a bátorságuk és hallgatnak – mondta Rétvári Bence a Parlamentben.

Varga: A magyar gazdaság köszöni szépen, jól van

19.11.18 09:40

A magyar gazdaság hasít és köszöni szépen, jól van - mondta a pénzügyminiszter a Bayer showban.

A HÉV-felújítás is bukik, ha nem lesz vb-rendezés

19.11.15 10:40

Arra kérem Karácsony Gergelyt, hogy ne alkalmazzon kettős mércét, ha az egyik budapesti kerületben támogat sportfejlesztést, akkor más kerületekben is támogasson ilyeneket – mondta Csepel polgármestere.

Orbán Balázs: A nemzeti érdek a döntő a tagállamok és az EU viszonyában

19.11.14 21:12

Ha Brüsszel nem veszi komolyan, hogy a tagállamok aggódnak, például a kettős mérce, vagy a nemzeti identitás megsértése miatt, akkor olyan tragikus fordulatok következhetnek, mint a brexit – mondta az államtitkár.

Ellenzi a normafai fakivágást Karácsony

19.11.12 18:04

"Ellenzem a fakivágást, nem támogatom, hogy a zöldterület rovására parkoló épüljön" a Normafán - közölte Karácsony Gergely főpolgármester Pokorni Zoltánnal, a XII. kerület polgármesterével.

Több százezer forintra büntették Hadházyt

19.10.31 13:31

A független országgyűlési képviselő kezéből végül a kormánypárti képviselők vették ki a táblákat, ami szintén szabályellenes volt; ők fejenként ötvenezer forint büntetést kaptak.

Liberális kettős mérce: mítosz vagy valóság?

19.10.22 16:17

Nem a szilárd meggyőződésen van a hangsúly, hanem azon, hogy ezeket a hitelveket ostorként csattogtassák mindazok felé, akik nem értenek velük egyet.

A(z) "Kettős mérce" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Vidnyánszky Attila: kettős mérce van a kultúrában

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója a színházi törvényről és az ennek kapcsán megjelenő kettős mércéről beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Ország

A belgiumi Limburgban vízen keresztül bicikliznek

A belgiumi Limburg melletti tavat kettészeli egy kerékpárút, így a bringások kb szemmagasságból élvezhetik a tó szépségét.

Nagyvilág

EU-csúcs: megállapodás született a karbonsemlegesség eléréséről

Brüsszel - Az uniós klímacélokat Lengyelország saját tempóban éri el, mentesül a jogi és pénzügyi retorzióktól. 

Ország

Lezárult a tranzakció, bevásárolt a Wing Lengyelországban

A WING csoport lett a többségi tulajdonosa a lengyel Echo Investment ingatlanfejlesztő cégnek, ezzel jelentős szereplővé vált a lengyel ingatlanpiacon - közölte a WING Zrt.

 

Kategória ajánló