Kettős mérce hírek

Közélet › Kettős mérce

A szlovák kettős mérce újabb iskolapéldája: büntetőfeljelentést tett a Szlovák Labdarúgó-szövetség

19.09.19 14:07

Nagy visszhangot váltott ki a közelmúltban a budapesti Groupama Arénában zajlott Magyarország–Szlovákia EB-selejtező labdarúgó-mérkőzés, s bár az eredmény (1:2 Szlovákia javára) is elkeserítette a magyar szurkolókat, ami a meccs alatt és utána…

Szijjártó Péter: Indonézia jelentős gazdasági és politikai partnerünk

19.09.17 10:55

A miniszter indonéz kollégájával egyetértett abban, hogy a nemzetközi politikai életet meg kell tisztítani a kettős mércétől, az egyoldalú vélemények elharapózásától.

Kis Ferenc: Kettős mérce

19.08.27 07:46

A magyar kormány a kerítés megépítése óta 504 milliárd forintot fordított határvédelemre, ebből állna Brüsszel 6,6 milliárdot.

Dermesztő kettős mérce Brüsszelben

19.07.24 10:15

Nem az a baj, hogy az afrikaiakról is gondoskodnak. Az a baj, hogy ezzel ellentétben az őshonos nemzeti kisebbségben élő európaiak iránt viszont kevesebb érdeklődést tanúsítanak.

Varga Judit: a miniszterelnök azt kérte, hogy segítsen megnyerni az uniós csatákat

19.07.04 18:14

Az uniós kettős mérce ellen küzd Varga Judit igazságügyminiszter-jelölt, aki a mai parlamenti bizottsági meghallgatásán azt mondta: a miniszterelnök azt kérte tőle, hogy segítsen megnyerni az uniós csatákat. Azt pozitív fejleménynek nevezte, hogy a…

Küzdeni kell a kettős mérce ellen

19.06.29 07:08

Öt év után távozik az Igazságügyi Minisztérium éléről Trócsányi László. A leendő EP képviselő a Magyar Nemzetnek elmondta: sikerként élte meg többek között az új eljárásjogi törvények megalkotását és bevezetését.

Fekete vagy és meleg? Nem kapsz munkát Hollywoodban

19.06.07 08:44

Billy Porter a Pose és az American Horror Story sztárja durva diszkriminációról beszél Hollywoodban. Ha fekete vagy és nyíltan meleg, akkor nem nagyon kapsz munkát. Két rétegű a dolog, egyrészt színesbőrűnek vagy ebben az iparban,…

A(z) "Kettős mérce" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A szlovák kettős mérce újabb iskolapéldája: büntetőfeljelentést tett a Szlovák Labdarúgó-szövetség

Nagy visszhangot váltott ki a közelmúltban a budapesti Groupama Arénában zajlott Magyarország–Szlovákia EB-selejtező labdarúgó-mérkőzés.

Ország

Felébresztik a mesterséges kómából Juan Manuel Correát

Felébresztik a mesterséges kómából az amerikai Juan Manuel Correát, aki részese volt a francia Anthoine Hubert halálos balesetének három héttel ezelőtt a Forma-2-es sorozat belgiumi futamán.

Nagyvilág

Állandó szétosztási mechanizmussal kezelnék a migrációt

Teljes erővel dolgozik a német és a francia diplomácia, valamint Brüsszel azon, hogy mihamarabb bevezessék a kötelező kvótákat. Emmanuel Macron francia elnök után csütörtökön a német államfő utazott Rómába. Az olasz elnökkel és…

Ország

Újratemették az 50-es években tömegsírba hantolt ellenállókat Varsóban

A második világháború idején a német, majd a szovjet megszállók ellen harcoltak.

 

Kategória ajánló