Kereszténység hírek

Nagyvilág › Kereszténység

Jakab Péter élőben reagált Szávay István kilépésre

20.02.26 14:09

Szávay István kilépett a Jobbikból, döntését nem indokolta. Az ATV Nap Híre műsorának Jakab Péter, a Jobbik elnöke volt a vendége, aki élőben reagált Szávay kilépésére.

Merz és Laschet is megpályázza a CDU elnöki tisztségét

20.02.24 17:03

Kedden újabb két vezető német politikus - Armin Laschet észak-rajna-vesztfáliai tartományi miniszterelnök és Friedrich Merz, a legnagyobb német kormánypárt, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor testvérpárt, a Keresztényszociális Unió…

Áprilisban új elnököt választ a német CDU

20.02.24 15:16

Április 25-én rendkívüli elnökválasztó kongresszust tart a kormányzó német Kereszténydemokrata Unió (CDU) - jelentette be a párt távozó elnöke hétfőn Berlinben.

Harmincéves a Háló közösségfejlesztő keresztény mozgalom

20.02.24 14:43

Az egyesület azóta törtlenül épít egyházat, társadalmat, határokon átívelő kapcsolatokat szerte a Kárpát-medencében.

A választási kampány vége felé mégis előkerült a „magyar kártya”

20.02.24 08:49

Bárdos Gyula, a Magyar Közösségi Összefogás listavezetője volt vasárnap este az utolsó vendége a TA3 Nap témája című műsor választási különkiadásának. Ellenfele a szópárbajban Alojz Hlina, a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) listavezetője volt.…

A nemzeti büszkeség segít Magyarország fejlődésében

20.02.22 10:02

Újra naggyá teszik Magyarországot 2010–2020 – ezzel a címmel indít kutatássorozatot az Alapjogokért Központ. Ebben – a tervek szerint – a keresztény-konzervatív kormányzás kezdőpontjait, szemléletét és eredményeit…

Rasszista posztot osztott meg a KDNP-s képviselő, amit utána gyorsan le is törölt

20.02.21 17:13

Rasszista bejegyzést osztott meg Facebook-oldalán a KDNP-s Aradszki András – szúrta ki a 444.hu. A frakcióvezető-helyettes a posztot azóta eltávolította oldaláról, az eredeti forrás ez volt:

A(z) "Kereszténység" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Lehet, tényleg hitelből mentenék meg az uniós gazdaságot

A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) támogatja a hitelből finanszírozott 500 milliárd eurós (150 ezer milliárd forint) európai uniós gazdasági helyreállítási alapról szóló német-francia kezdeményezést.

Közélet

A Kereszténydemokrata Internacionálé is átvette Orbán Viktor szavait

Videokonferenciát tartott a világ kereszténydemokrata erőit tömörítő CDI pártszövetség, melynek egyik alelnöke Orbán Viktor.

Politikus

A szétszaggatott szociális hálóról és a lerohadó egészségügyről a kormányfőnek a törpejárás jutott eszébe

A viszonylag szolid járvány azért jár ilyen súlyos következményekkel, amit a Fidesz az utóbbi tíz évben csinált, mondta Tóth bertalan.

Közélet

Újra illegális migránsokat fogtak el Baranyában

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Majs térségében.

 

Kategória ajánló