Kereszténység hírek

Nagyvilág › Kereszténység

Varga Judit bebörtönzéséről álmodozik Karácsony embere

21.01.30 22:40

A keresztényellenes megnyilvánulásaival a hírekbe került, a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat alkalmazásában álló környezeti szakértő szintet lépett

Lemondott Pusztaszabolcs kereszténygyalázó alpolgármestere, Csiki Szilárd

21.01.30 17:08

Vallásgyalázó kijelentése miatt lemondott Pusztaszabolcs alpolgármestere. Percekkel ezelőtt jelentette be lemondását saját közösségi oldalán keresztül Pusztaszabolcs kereszténygyalázó alpolgármestere.

Kereszténygyalázás Pusztaszabolcson

21.01.28 07:22

Manapság nem nagy kunszt a nagy közösségi oldal különböző csoportjaiban vagy oldalain olyan dolgokat találni – direkt rákeresés nélkül is akár –, amik kivágják azt a bizonyos biztosítékot az embernél.

Azbej Tristan: A Hungary Helps Program a magyarok szolidaritásának megnyilvánulása

21.01.23 18:07

„Afrikában és a Közel-Keleten sok helyen nem tudták, hogy létezik Magyarország, léteznek magyar emberek, most pedig úgy tekintenek ránk, mint sok esetben az egyedüli olyan országra és népre, akik a segítségükre siettek” – jelentette ki Azbej…

A(z) "Kereszténység" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Azbej Tristan is ott volt Moszulban, a pápával is találkozott

Az egyházfő megáldotta a magyarok kereszténysegítő misszióját.

Közélet

Weber: Orbán személyes ellenségképekkel politizál

Az Európai Néppárt frakcióvezetője úgy véli, aki provokatívan Brüsszel ellen lép fel és aki nem foglal egyértelmű állást a jogállamiság kérdésében, az elhagyja a kereszténydemokrácia alapelveit.

Politikus

Weber: Orbán Viktor nacionalista pártok nyakába borul

Manfred Weber szerint a jobboldali populisták – akik le akarják választani a jobboldalt a politikai középről – nyitják meg az utat egy „baloldali Európa” előtt.

Kultúra és szórakozás

Az Iszlám Állam pusztítását elszenvedőkkel találkozott a pápa Irakban

A katolikus egyházfő vasárnap reggel helikopteren utazott Bagdadból az északi Moszulba, amelyet 2014 és 2017 között tartottak megszállva a dzsihadisták. A nemzetközi koalíciós erők ádáz harcok árán űzték ki őket onnan. Ferenc pápa…

 

Kategória ajánló