Kereszténység hírek

Nagyvilág › Kereszténység

„Matovič egy vizionárius, Orbán valamit nagyon jól csinál”

Tegnap 10:13

A magát keresztény-konzervatívnak tartó Gyimesi György egy szlovák párt képviselőjeként szólal fel a magyar ügyekért a pozsonyi parlamentben. Hogyan látja a szlovákiai magyar politika elmúlt harminc évét? Milyen hatással van szerinte a…

Kiválasztotta kancellárjelöltjét a német kormánykoalíció

21.04.21 15:55

Armin Laschet, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke lett Angela Merkel kormánykoalíciójának, a CDU-CSU-nak a kancellárjelöltje a 2021-es német parlamenti választásokra.

Államtitkár: Évente több ezer embert gyilkolnak meg azért, mert Krisztus-hívő

21.04.21 11:37

A Spirit FM Exkluzív című műsorában Azbej Tristan államtitkár, Dr. Szilágyi Béla és Resperger István ezredes között zajlott kerekasztal beszélgetés a keresztényüldözésről. A Baptista Szeretetszolgálat vezetője úgy gondolja, hogy mindaddig, amíg nem jön…

Fontos évforduló miatt szólt az imádság az Attila téren

21.04.19 19:59

Balog Zoltán: Az országnak és a romáknak egy igazi, erős roma középosztályra van szüksége. Tízéves a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat.

Új eszközöket kapott a békéscsabai mentőállomás

21.04.19 17:21

Új eszközöket kapott az Országos Mentőszolgálat békéscsabai mentőállomása. Az adományt a KDNP békéscsabai szervezetének nevében Bálint József elnök és dr. Csicsely Ilona önkormányzati képviselő adta át hétfő reggel.

Megvédhető-e Európa keresztény öröksége?

21.04.18 22:02

A kereszténydemokratáknak meg kell állítaniuk az értékeink feladását jelentő balliberális törekvéseket.

Gulyás Gergely: A papok, lelkészek oltására kerül sor

21.04.16 20:31

A történelmi keresztény egyházak kérésének megfelelően a papok, lelkészek is megkapják a koronavírus elleni oltást, mivel kiemelkedő szerepet játszanak ebben a nehéz időszakban – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken…

A(z) "Kereszténység" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

„Matovič egy vizionárius, Orbán valamit nagyon jól csinál”

A magát keresztény-konzervatívnak tartó Gyimesi György egy szlovák párt képviselőjeként szólal fel a magyar ügyekért a pozsonyi parlamentben. Hogyan látja a szlovákiai magyar politika elmúlt harminc évét? Milyen hatással van…

Közélet

Kiválasztotta kancellárjelöltjét a német kormánykoalíció

Armin Laschet, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke lett Angela Merkel kormánykoalíciójának, a CDU-CSU-nak a kancellárjelöltje a 2021-es német parlamenti választásokra.

Kultúra és szórakozás

Kastély, templom, vár - Ezek az idei díjazott műemlékfelújítások

A máriapócsi katolikus temploma, a bajnai Sándor-Metternich-kastély, a sümegi Ramassetter-ház és a szögligeti Szádvár kapta a legszínvonalasabb műemlék-felújításoknak járó díjat.

 

Kategória ajánló